האתר החדש של רכבות אוקראינה
-
@נחמן-העמקן כתב בהאתר החדש של רכבות אוקראינה:
ההתחברות והרכישה באתר החדש מתבצעת רק באמצעות חשבון משתמש.
ובשונה מהאתר הישן בו ההרשמה התבצעה ע"י כתובת אימייל,
באתר החדש ההרשמה וההזדהות הוא רק ע"י מספר פלאפון אוקראיני (או ארופאי. אין אפשרות למספ' ישראלי)
בשעת ההרשמה נשלח SMS לאימותעכשיו נרשמתי לאתר עם מספר אמריקאי (אפשר אם Google Voice וכוי' אוי תבקש מחבר בחו"ל) וב"ה הצלחתי
גם קניתי כרטיס עם כרטים בינלואמי ואחר אימות לטלפון שלי של חברת אשראי זה עבר בהצלחה. -
@duvid כתב בהאתר החדש של רכבות אוקראינה:
ההתחברות והרכישה באתר החדש מתבצעת רק באמצעות חשבון משתמש.
ובשונה מהאתר הישן בו ההרשמה התבצעה ע"י כתובת אימייל,
באתר החדש ההרשמה וההזדהות הוא רק ע"י מספר פלאפון אוקראיני (או ארופאי. אין אפשרות למספ' ישראלי)
בשעת ההרשמה נשלח SMS לאימותעכשיו נרשמתי לאתר אם מספר אמריקאי (אפשר אם Google Voice וכוי' אוי תבקש מחבר בחו"ל) וב"ה הצלחתי
גם קניתי כרטי אם כרטים בינלואמי ואחר אימות לטלפאון שלי של חברת אשראי זה עבר בהצלחה.טוב לדעת
בעבר ניסיתי עם Google Voice ולא הגיע ההודעה -
שימו לב
כרטיסים באתר האוקראיני החדש
בעת ההורדה נשלחים התמונות המוטמעות לנטפרי
מה שאומר שהברקוד חסום, והכרטיס לא תקין
על מנת לפתור זאת הורידו אח"כ את הכרטיס שוב
והכי טוב להגדיר מייל לשליחת הכרטיסים באופן אוטומטי למייל שלכם כך הברקוד מגיע תקין.בכל מקרה וודאו תמיד כי על הכרטיס שלכם מופיע בצד שמאל הברקוד
-
שימו לב:
החל מספטמבר תפסיק "אוקרזליזניצה" למכור כרטיסים באתר הישןהחל מה-1 בספטמבר 2024, אוקרזליזניציה תפסיק למכור כרטיסים באתר האינטרנט הישן שלה booking.uz.gov.ua
לדברי החברה, האתר שפותח ב-2017 לא יעמוד עוד בדרישות המודרניות, ולכן החליטה החברה להפסיק את עבודתו. במקום זאת, רכישת הכרטיסים תתבצע רק באתר חדש . הוא ממוקם בקישור https://booking-new.uz.gov.ua , שייפתח אוטומטית במקום האתר הישן.
-
@דודי כתב בהאתר החדש של רכבות אוקראינה:
ערב טוב
האם כדי לקנות כרטיסים באתר האוקראיני צריך להירשם עם שם משתמש?
או שרק ע"י הכניסה עם הקוד הטלפוני?אתה יכול לתקוע איזה שם משתמש שתחפוץ
רק ברכישת כרטיס בפועל צריך למלא את השם האמיתי -
-
שימו לב:
בימים האחרונים נרשמים שיבושים רבים בכניסה לאתר האוקראיני החדש
בחלק מהמקרים האתר עצמו מחזיר שגיאה, ולעיתים אינו פועל כללעדכון!
מבדיקות רבות שערכנו עולה כי בימים האחרונים האתר החדש מפנה באופן אוטומטי לכתובת האתר הישן (https://booking.uz.gov.ua/)
אך כעת כתובת זו אינה חסומה מהארץ ומציגה את האתר החדש.כל מי שאינו מצליח להיכנס לאתר בימים האחרונים יתכן שזה מפני שבעבר השתמש בשרותנו עבור האתר האוקראיני הישן באתר הפרוקסי שכבר אינו פעיל ולכן לא ניתן לגשת לאתר.
על כן יש לבטל את ההפניה לאתר הפרוקסי בהגדרות המחשב בקובץ הhosts.
כל הנתקל בבעיות מוזמן בשמחה לפנות למערכת האתר.
-
בזמנו זה ההדרכה שכתבתי
היות שכמה פנו אלי שלא הצליחו לשנות בגלל ההרשאות, אכתוב פה מדריך מקוצר
יש להכנס לתיקייה הזאת
C:/Windows/System32/drivers/etc
לעשות מקש ימני על הקובץ hosts
להכנס למאפיינים, ולבחור בלשונית אבטחה
ללחוץ על עריכה
לבחור ב users
ואז ללחוץ v על שליטה מליאה
ללחוץ אישור ועוד פעם אישור וזה נסגר
עכשיו לפתוח את hosts באמצעות כל תוכנת כתיבה שיש לכם (כתבן או פנקס רשימות)
לרדת שורה למטה ולהדביק שם את השורה הבאה
51.158.181.77 booking.uz.gov.ua
ולסגור עם שמירה
עכשיו האתר פתוח לכם
בהצלחהאז עכשיו צריך לעשות אותו הדבר ורק למחוק את השורה ההיא
בהצלחה -
@1717 כתב בהאתר החדש של רכבות אוקראינה:
תודה רבה על ההדרכה המפורטת גם אני השתמשתי ברעיון שנה שעברה אך כעת זה לא נותן לי להגדיר את הגישה לשליטה מלאה
מחקתי את השורה בלי להגדיר שליטה מלאה והאתר לא נפתחתשכפל את הקובץ תמחוק את השורה מהקובץ החדש, ואת הישן תמחוק לחלוטין
תעדכן... -
@נחמן-העמקן
יש לשים לב שהמכירה נפתחת 20 יום לפני כולל יום הנסיעה,זאת אומרת שאם נניח הנסיעה ב21 בחודש המכירה נפתחת לא ב1 אלא ב2 לחודש -
@EY148 כתב בהאתר החדש של רכבות אוקראינה:
@נחמן-העמקן
יש לשים לב שהמכירה נפתחת 20 יום לפני כולל יום הנסיעה,זאת אומרת שאם נניח הנסיעה ב21 בחודש המכירה נפתחת לא ב1 אלא ב2 לחודשליתר נוחות אנו מסבירים תמיד זאת לפי ימי השבוע
היום יום שישי נפתח ליום רביעי (עוד שבועיים +)
כך שתמיד קל לזכור שנפתח בהפרש של יומיים מהיום הנוכחי -
השאלה אם אני צריך ליום חמישי ישאר כרטיסים עד מוצ"ש?
-
@EY148 כתב בהאתר החדש של רכבות אוקראינה:
השאלה אם אני צריך ליום חמישי ישאר כרטיסים עד מוצ"ש?
זה השאלה שתמיד כולם מוטרדים ממנה...
השנה פחות בעייתי כי אין כמעט אנשים ( מאנ"ש) שנוסעים בחמישי -
תשיג לך איזה גוי של שבת חחח
בכל אופן השנה יום חמישי הן בהלוך והן בחזור הוא לא קריטי שאמור להיתפס בין רגע ע"י אנ"ש הנוסעים לאומן,
ולגבי הגויים זה לא תקופה שהם חוטפים את הכל ברגע שזה נפתח כמו שהיה באוגוסט שהם היון בחופש,
מהסתכלות סטטיסטית שלי על התקופה הקרובה אני רואה שתמיד נשאר מקומות בסוף יום הפתיחה ואף בימים שלאחר מכן, אמנם המקומות הטובים נתפסים מיד אבל ברכבות ישיבה זה פחות נחוץ והעיקר שיש מקום, בהצלחה