האתר החדש של רכבות אוקראינה
-
@נחמן-העמקן
יש לשים לב שהמכירה נפתחת 20 יום לפני כולל יום הנסיעה,זאת אומרת שאם נניח הנסיעה ב21 בחודש המכירה נפתחת לא ב1 אלא ב2 לחודש -
@EY148 כתב בהאתר החדש של רכבות אוקראינה:
@נחמן-העמקן
יש לשים לב שהמכירה נפתחת 20 יום לפני כולל יום הנסיעה,זאת אומרת שאם נניח הנסיעה ב21 בחודש המכירה נפתחת לא ב1 אלא ב2 לחודשליתר נוחות אנו מסבירים תמיד זאת לפי ימי השבוע
היום יום שישי נפתח ליום רביעי (עוד שבועיים +)
כך שתמיד קל לזכור שנפתח בהפרש של יומיים מהיום הנוכחי -
השאלה אם אני צריך ליום חמישי ישאר כרטיסים עד מוצ"ש?
-
@EY148 כתב בהאתר החדש של רכבות אוקראינה:
השאלה אם אני צריך ליום חמישי ישאר כרטיסים עד מוצ"ש?
זה השאלה שתמיד כולם מוטרדים ממנה...
השנה פחות בעייתי כי אין כמעט אנשים ( מאנ"ש) שנוסעים בחמישי -
תשיג לך איזה גוי של שבת חחח
בכל אופן השנה יום חמישי הן בהלוך והן בחזור הוא לא קריטי שאמור להיתפס בין רגע ע"י אנ"ש הנוסעים לאומן,
ולגבי הגויים זה לא תקופה שהם חוטפים את הכל ברגע שזה נפתח כמו שהיה באוגוסט שהם היון בחופש,
מהסתכלות סטטיסטית שלי על התקופה הקרובה אני רואה שתמיד נשאר מקומות בסוף יום הפתיחה ואף בימים שלאחר מכן, אמנם המקומות הטובים נתפסים מיד אבל ברכבות ישיבה זה פחות נחוץ והעיקר שיש מקום, בהצלחה -
@shimi כתב בהאתר החדש של רכבות אוקראינה:
א. האם אפשר באותו פלאפון, לכרטס יותר מעשרה כרטוסים בשבוע, על ידי החלפת סים?
ב. האם אפשר לכרטס במחשב ולקבל קוד בפלאפון? - לא הצלחתיאתה מתכוון באפליקציה או באתר?
-
-
@Yitzchak כתב בהאתר החדש של רכבות אוקראינה:
אני מנסה לקנות באפליקציה ואלו המחירים שאני מקבל.. בתרגום לעברית זה מראה מעל 2000 יורו על מחלקה ראשונה ...של מי הטעות פה ?
זה גריבנה
לא יורו
(הסמלים דומים...) -
ואגב , מה סדר הקרונות של המחלקה הראשונה , האם קרון 2 הוא יותר קרוב גם בעליה וגם בירידה ?
הקרון האמצעי הוא מחלקה ראשונה הרחוקים יותר מחלקה שניה ואלה שבשתי הצדדים מחלקה שלישית
וכן איך אני יכול לדעת בהזמנת מושב שאני קונה מושב עם הפנים כלפי כיוון הנסיעה ולא הפוך ?
שאלה שקשה לענות עליה
-
ואגב , מה סדר הקרונות של המחלקה הראשונה , האם קרון 2 הוא יותר קרוב גם בעליה וגם בירידה ?
משתנה בין רכבות...במושבים-כן.במיטות זה משתנה מעת לעת...לפעמים הסדר הוא ממש הפוך
וכן איך אני יכול לדעת בהזמנת מושב שאני קונה מושב עם הפנים כלפי כיוון הנסיעה ולא הפוך ?
רק לגבי מושבים כמובן-הנסיעה היא לכיוון ימין של המסך שאתה רואה...דהיינו השורה התחתונה...אם תגלול לקרון מספר אחד תראה חץ לכיוון ראש הרכבת וכתוב בו מה כיוון הנסיעה...זה קבוע תמיד וזה לא משתנה...
-
@נחמן-העמקן כתב בהאתר החדש של רכבות אוקראינה:
הקרון האמצעי הוא מחלקה ראשונה הרחוקים יותר מחלקה שניה ואלה שבשתי הצדדים מחלקה שלישית
שאלה שקשה לענות עליה
כלומר ? הוא נותן ברכבת מושבים תמיד את קרונות 8 , 5 , 2 , כמחלקה ראשונה , מה יהיה הכי קרוב לעליה ולירידה ?
-
כלומר ? הוא נותן ברכבת מושבים תמיד את קרונות 8 , 5 , 2 , כמחלקה ראשונה , מה יהיה הכי קרוב לעליה ולירידה ?
ידידי כבר אמרתי לך שברכבת מושבים המספר הוא באמת לפי סדר הקרונות פשוטו כמשמעו...בעיקר חשוב לחזור ופחות חשוב להלוך...
-
אני עניתי על רכבת שינה על רכבת ישיבה כבר ענה לך @בעגלות-וסוסים
-
הענין הוא שאם קרון מספר אחד כבר תפוס אז אי אפשר לגלול אליו- אם תוכל (@בעגלות-וסוסים ) בבקשה לתועלת כולנו להסביר לאט וברור יותר איך נזהה שהמקום של הכרטיס ישיבה הוא בכיוון הנסיעה או הפוך?!