שכירות רכב: בתוך אירופה ולאוקראינה 🚗
-
@nnachmen כתב במדריך לנסיעה מרומניה | בוקרשט | סוצ'אבה:
בעיקרון המחיר הוא 120 יורו למעבר למדינות אחרות וזה כולל גם מדינות אחרות כמו הונגריה וסלובקיה
לי אישית זה עלה 130 יורו כי לקחתי רכב יקר יותר כי מה שהזמנתי לא היה זמין אז כנראה שזה משתנה לפי הרכבהם כתבו למישהו ששאל אותם היום
- Skoda Octavia / Toyota Corolla manual - 80 euro/day
- Toyota chr hibrid automatic - 103 euro/day
To ceoss the border to ukraine it is a extra fee for 130 euro and deposit 500 euro
Only this cars we have available for that period
לשבוע זה יוצא 700 יורו + 130 יורו ליציאה מרומניה?
-
@admin כתב בשכירות רכב: בתוך אירופה ולאוקראינה 🚗:
@nnachmen
כמה עולה הדלק למסע כזה הלוך חזור?אני ממליץ לך בכללי לתכנן מסעות עם רכב פחות או יותר לפי הקילומטרים שיש לך לנסוע,ולפי כמה עולה ליטר דלק במדינה שבה אתה מתדלק...וכמובן לדעת בערך מה הממוצע של צריכת דלק בסוג הרכב וגם תלוי בהרגלי נהיגה,והאם זה כביש עירוני או בינעירוני....
אתר מחירי דלק בעולם(https://www.globalpetrolprices.com/)
אני חושב שבמקרה הזה זה עולה בערך 900 שקל... -
בר"ה האחרון שכרנו בפולין רכב והחברת השכרה חייבה אותנו 800 דולר על חריץ שהיה לפני כן וב"ה היינו מבוטחים בחברת הפניקס עם תוספת של רכב שכור ואלה שילמו את כל הכסף אחרי שהם אישרו את התביעה תוך כמה דקות מאז הגשתה
-
@יואלא כתב בשכירות רכב: בתוך אירופה ולאוקראינה 🚗:
איפא אפשר לשכור רכב מבודפשט עד אוקראינה ?
לכאורה אין השכרה כזו בהונגריה
-
המלצה על סוכן רכבים בפולין ( דווקא בפולין ) יהודי עידן רץ השכרתי ממנו בפולין והוא היה יותר זול מהחברה עצמה אם תנאים יותר טובים ושרות מצוין הוא זמין כמעט תמיד יותר במייל (הוא לא עובד אם חברות שאפשר להיכנס לאוקראינה )
הפל שלו
: 533100636 48 + ( חיוג ישיר\ ואטסאפ \ וייבר)או במייל ( עדיף! ) - idan.caliber@gmail.com
-
@זו-רק-הדרך אני רואה בKayak שיש רכבים מ$6 ליום מקרקוב. אני חושב אולי לשכור ולהשאיר בפרימשל ולעבור דרך קברי צדיקים בחזור. לדוגמה: https://www.il.kayak.com/cars/KRK-a9856/2024-09-26/2024-10-07?sort=rank_a
-
@Ishtam כתב בשכירות רכב: בתוך אירופה ולאוקראינה 🚗:
@זו-רק-הדרך אני רואה בKayak שיש רכבים מ$6 ליום מקרקוב. אני חושב אולי לשכור ולהשאיר בפרימשל ולעבור דרך קברי צדיקים בחזור. לדוגמה: https://www.il.kayak.com/cars/KRK-a9856/2024-09-26/2024-10-07?sort=rank_a
ידידי.
אמנם הרכב עצמו זול...אבלשים לב שיש לו רק ביטוח CDW בסיסי ואין לו ביטוח מלא...
בדרך כלל המחירים הזולים זה של החברות הפשוטות-והם יודעות לשחוט היטב במחירי הביטוח המלא=בין 13 ל90 דולר ליום...(משתנה מאוד בין חברות....)
אמנם אם תעשה ביטוח חיצוני של חברת צד שלישי זה יעלה לך לפחות 30 ליום אבל תצטרך להתעסק עם התביעה באתר שלהם(זה לא כזה מסובך..אבל אני רק אומר...)
וגם בד"כ החברות הללו(ובכללי כל חברות ההשכרה) מחפשות את האנשים בפינות כדי להוציא מהם עוד כסף...
אז שים לב שהם יכולים למצוא איזו שריטה שהייתה לפני כן ולחייב אותך עליה...
אז בכל מקרה כדאי לצלם היטב את הרכב מכל הכיוונים כדי שיהיו לך ראיות...
וגם דיברתי מזה בעבר-שלא למהר לסמוך על הביטוחי החזר השתתפות עצמית של החברות ביטוח הישראליות-כי יש שם מלא החרגות בפוליסה-וזה ממש קרוב להיות אחת הבדיחות העצובות ביותר...עדיף שתקנה נייר טואלט מאשר את זה...יש פוליסות כמו של הראל לדוגמא שמבטחות-רק במקרה של תאונה ממש-עם אישור של משטרה-אבל אם סתם נתקעת במשהו הם לא ישלמו-והחברה יכולה לגמור עליך חלילה(כמובן עד הסכום של ההשתתפות העצמית(נע בין 1,500 ל13,000 שקל...משתנה מאוד בין החברות..) ותו לא מידי)...
ועוד דבר אחרון:
לרוב הרכבים שתקבל במחיר שכתבת-זה רכבים מקבוצת מיני,כמו טויוטה אייגו או טויוטה יאריס אם זה לא מפריע לך.. זה לא נוח לכמה אנשים..וגם לרוב-הזולים זה רכבים ידניים אם זה לא מפריע לך...
מלבד מה שכדאי למצוא חניון למשך הזמן שאתה משאיר את הרכב..כי אם הרכב ייגנב תצטרך להוציא אישורים מהמשטרה וכו'...
בקיצור זה אחלה רעיון אבל כדאי לעשות אותו בתבונה...
אשריך! -
@מוישהה כתב בשכירות רכב: בתוך אירופה ולאוקראינה 🚗:
מישהו יודע אם יש השכרת רכב חד כיוונית מגבול הונגריה או פולין(בתוך אוקראינה) לאזור אומן
השכרות חד כיווניות באוקראינה לרוב מוגבלות בימים-לדוגמא מינימום השכרה של יומיים\שלושה...
וגם לרוב זה מאוד יקר-רק עמלת צד אחד עולה 150-200 דולר...וגם אצל רוב החברות=הנקודות השכרה היחידות שפעילות זה לרוב בערים הגדולות-דוגמת-אודסה,קייב,לבוב,איוונו פרנקיבסק ועוד,מה שאומר שתוכל להחזיר את הרכב רק שם...
בהרבה חברות שם אין ביטוח מלא לרכב(כמעט ואין חברות צד שלישי שמבטחות שם ישראלים-אבל יש איזה חברת אחת שמצאתי שמבטחת גם ישראלים באוקראינה(https://www.worldwideinsure.com/)...)
מלבד הנקודה שבימים של ראש השנה וגם באופן כללי-יש מחסור גדול ברכבים בחברות ההשכרה שם כי הרבה רכבים מושכרים שם לכל מיני ארגונים מקומיים לטווח ארוך..
דיברתי עם מלא חברות-גם אוקראיניות וגם יותר כלל עולמיות רק עם סניף באוקראינה...
תצליח! -
@Ishtam כתב בשכירות רכב: בתוך אירופה ולאוקראינה 🚗:
יש רכבים מ$6 ליוםסתם שתדע שזה טריק ידוע של חברות השכרה:
הם מציעות רכבים במחירי ריצפה כמו 1-7 שקל ליום!!
ואז מציעות להוסיף ביטוח מלא ב40-90 יורו ליום...
אמנם אני עושה ביטוח חיצוני ולא לוקח את שלהם...
אבל הם ממש מנסים למצוא איזה שריטה כדי לחייב אותך...
אותי כבר חייבו פעם על שקע דק מן הדק שלא אני עשיתי-ב-5,000 שקל...ברוך השם הביטוח החיצוני החזיר הכל...
תראה דוגמא כמה עולה יום השכרה בבוקרשט(רומניה זו מדינה מאוד זולה להשכרת רכב-ובפרט העיר בוקרשט...):
תראה כמה עולה השכרה בבוקרשט לשבוע וחצי-לזמנים של ראש השנה-כי הם בונים על זה שתעשה ביטוח מלא במחיר המופקע שלהם-או שייתפסו אותך על איזו שריטה שכמעט בטוח תקרה בזמן ארוך כל כך...(הם לוקחים פיקדון של 11,000 שקל...):
זה ממש כמו הפסיכולוגיה שעומדת מאחורי טיסות עם חברות לואו קוסט...ודי לחכימא ברמיזה...
-
@רוביק כתב בשכירות רכב: בתוך אירופה ולאוקראינה 🚗:
המלצה על סוכן רכבים בפולין ( דווקא בפולין ) יהודי עידן רץ השכרתי ממנו בפולין והוא היה יותר זול מהחברה עצמה אם תנאים יותר טובים ושרות מצוין הוא זמין כמעט תמיד יותר במייל (הוא לא עובד אם חברות שאפשר להיכנס לאוקראינה )
הפל שלו
: 533100636 48 + ( חיוג ישיר\ ואטסאפ \ וייבר)או במייל ( עדיף! ) - idan.caliber@gmail.com
הוא באמת מוכר וטוב...
אבל מבדיקות שערכתי מולו(בלי לגלות לו שזה לצורך בדיקה כמובן...) הוא לא תמיד הכי זול...
אז אמנם מי שחשוב לו שירות בעברית וכדומה אז אכן זה טוב...
אבל אם לא-אז אפשר למצוא דברים יותר זולים גם בחברות עצמם שהוא עובד איתם...
מי שרגיל לעולם ההשכרה יכול למצוא השכרות עם תנאים טובים ומחירים יותר נמוכים...
וכל שכן ועל אחת כמה וכמה אם פתוחים לראות מחירים של עוד חברות-שאז אין בכלל על מה לדבר בהפרשי המחירים...
אמנם הוא מייצג את אחת החברות הטובות בפולין(KAIZEN RENT) אבל יש עוד הרבה חברות סבבה לגמרי...
ועוד משהו:
גם בעניין הזה יש טריק ידוע של חברות השכרה-הם מחליטות עם עצמן מחיר שמספק אותם על השכרה,ואז הם נותנות לסוכנים שלהם(אתרי אינטרנט\אנשים כפשוטו) את המחיר הזה...ואז באתר שלהם הם כותבות מחירים גבוהים...וגם עמלות הרבה יותר גבוהות על כל דבר...
אז בעיני המתבונן הוא חושב שהוא ממש "עבד" על החברה וכדומה,אבל צריך לדעת שזה לא בהכרח כך-אלא אולי הם עבדו עליו...
לדוגמא KAIZEN RENT מוכרים עמלת צד אחד(לקחת רכב בנקודה א' ולהחזיר בנקודה ב') באתר שלהם באיזור 240 שקל..בעוד שמרבית הסוכנים שלהם מוכרים זאת ב90 שקל...
ותקצר היריעה מלהרחיב בעניין-שמא הDATA BASE של האתר פה יקרוס...
אמר רביז"ל:"אלמלא הראש השנה שלי היה העולם תוהו ובוהו!!"
אשרינו! -
יש למישהו מידע על השכרות של רכבים גדולים בפולין?
[13-14 מקומות] -
יש אחד שמפרסם (אומרים שהוא אמין) על השכרת רכב מפולין לאוקראינה, אך הוא זמין רק בווצאפ:
השכרת רכב מפולין לאוקראינה מחירון.:
-
דמי הזמנה - 300$
-
ביטוח כניסה לאוקראינה - 4000 zlotys זלוטי
-
השכרת רכב 9 מושבים אוטומטי Citroën SpaceTourer- 9 seater automatic:
1-3 days : 450PLN/day
4-7 days: 360PLN /day -
Jeep compass:-
1-3 days : 320zolty/day
4-7 days : 320zolty/day