מידע, חדשות ועדכונים שוטפים.
-
@בעגלות-וסוסים כתב במידע, חדשות ועדכונים שוטפים.:
אני לפעמים עושה החלפות בין רכבות מקומיות וקטנות וזה ממש טוב לדעתי...
בהונגריה הרבה דיווחו שהרכבות לא מדייקות בלשון המעטה
באוקראינה ופולין נראה שכן -
@admin כתב במידע, חדשות ועדכונים שוטפים.:
בהונגריה הרבה דיווחו שהרכבות לא מדייקות בלשון המעטה
באוקראינה ופולין נראה שכןאגיד לך את האמת אני פחות מתחבר להונגריה,אלא העניין שלי זה בעיקר פולין ובעיקר קרקוב,לשם אני חותר,מכמה בחינות וגם כמובן הנוחות...יש חברות בפולין שמדייקות להפליא ויש חברות פחות-אני כבר למדתי מנסיון ועל פי זה מחשב את הזמנים וכו'...
אני נוסע בעיקר רק פולין לכן פחות מעניין אותי המצב בהונגריה .. -
@admin כתב במידע, חדשות ועדכונים שוטפים.:
@אור-אורות כתב במידע, חדשות ועדכונים שוטפים.:
יש רכבות יותר מהירות מקבילות לכל הקווים האלו.
הקווים האלה (קייב ורשא וקייב וינה) חוץ מהעומס בהם הם גם מתעכבים שעות רבות בגבולות בשביל להחליף גלגלים, והם גם מגיעים רק ללבוב וקייב ולא לויניצה וכדו'.קו וינה קייב הוא קו נח בזה שלא צריך להחליף רכבות בדרך
האפשרות השניה היא להחליף בפשמישל ודרך צ'ופ נראה לי שיוצא 3 החלפות.יש פעמיים ביום רכבת ישירה מוינה לצ'ופ, זה החלפה אחת
בשעות אחרות זה גם 3 החלפות ועדיין יותר מהר, עם 4 החלפות זה יוצא עוד יותר מהר... -
מישהו יודע מה הפתרון יש לי זיכוי בוויז הבעיה שאני יכול להשתמש בזה רק אם גם אני טס בגלל שיש לי את המועדון של וויז ולבקש החזר לאשראי הם לא נותנים מכיוון שרכשתי באשראי ביטלתי וקיבלתי 120% לוויז ורכשתי שוב והטיסה בוטלה ובאופן כזה הם לא נותנים אופצייה להחזר אשראי שלחתי להם בקשה לביטול המועדון והם אומרים שאני צריך להמתין כשהמועדון יפקע לבד (א קיצער תחשבו גם על המינוסים במועדון) אשמח אם מישהו יודע מה לעשות בנידון מישהו אמר לי שיש אופצייה לבקש שינוי שם בפרופיל מי שהתנסה בזה אשמח לשמוע
-
שלום לכל הצדיקים!
מישהו יודע כמה העיכוב בממוצע שיש בירידה מהרכבת בפולין?,אני מדבר על רכבות שינה לפשמישל.כמה זמן רווח כדאי לקחת מהרכבת הבאה בפשמישל?...החברה כותבת שעה אבל מעניין האם למישהו יש מידע מנסיון...והאם זה ישתנה אם אסגור לעצמי חדר בקרון הראשון שהוא בתחילת הרכבת?..
תודה רבה -
💻 Ukrzaliznytsia משיקה אתר מעודכן לקניית כרטיסי רכבת!
"לנוסעים שרגילים לקנות כרטיסים דרך האתר, הושק מוצר מעודכן. מעתה, בגרסת האינטרנט של השירות לקניית כרטיסים, קיימת פונקציונליות מורחבת ונוחה לרבות אימות חשבון באמצעות Diya.Signature. הודות לעבודה המתואמת של צוות ה-IT שלנו, חברת הנוסעים והשותפים, אנו ממשיכים בדיגיטליזציה באיכות גבוהה של שירותים מאוקרזליזניצה " , אמר יבהן ליאשצ'נקו, יו"ר מועצת המנהלים של JSC "אוקרזליזניצה".
האתר פותח בתמיכת מאסטרקארד ונבנה תוך שימוש בעיצוב מודרני ופתרונות IT. הוא מושק במצב בטא ויש לו את התכונות הבאות:
✅ לקנות כרטיסים לכל רכבת;
✅ כולל כרטיסים לרכבות קייב - ורשה וקייב - וינה לאחר אימות חשבון באמצעות Diya.Signature;
✅ החזר כרטיסים לטיסות בינלאומיות;
✅ רכישת כרטיסים לתאי נשים;
✅ תשלום ללא מזומן של כרטיסים באמצעות Apple Pay ו-Google Pay ועוד הרבה יותר.המשאב החדש זמין בקישור https://booking-new.uz.gov.ua/ , והמעבר יתבצע בהדרגה לנוחות כל המשתמשים
-
@נחמן-העמקן כתב במידע, חדשות ועדכונים שוטפים.:
💻 Ukrzaliznytsia משיקה אתר מעודכן לקניית כרטיסי רכבת!
"לנוסעים שרגילים לקנות כרטיסים דרך האתר, הושק מוצר מעודכן. מעתה, בגרסת האינטרנט של השירות לקניית כרטיסים, קיימת פונקציונליות מורחבת ונוחה לרבות אימות חשבון באמצעות Diya.Signature. הודות לעבודה המתואמת של צוות ה-IT שלנו, חברת הנוסעים והשותפים, אנו ממשיכים בדיגיטליזציה באיכות גבוהה של שירותים מאוקרזליזניצה " , אמר יבהן ליאשצ'נקו, יו"ר מועצת המנהלים של JSC "אוקרזליזניצה".
האתר פותח בתמיכת מאסטרקארד ונבנה תוך שימוש בעיצוב מודרני ופתרונות IT. הוא מושק במצב בטא ויש לו את התכונות הבאות:
✅ לקנות כרטיסים לכל רכבת;
✅ כולל כרטיסים לרכבות קייב - ורשה וקייב - וינה לאחר אימות חשבון באמצעות Diya.Signature;
✅ החזר כרטיסים לטיסות בינלאומיות;
✅ רכישת כרטיסים לתאי נשים;
✅ תשלום ללא מזומן של כרטיסים באמצעות Apple Pay ו-Google Pay ועוד הרבה יותר.המשאב החדש זמין בקישור https://booking-new.uz.gov.ua/ , והמעבר יתבצע בהדרגה לנוחות כל המשתמשים
האתר כעת נפתח בנטפרי
כעת נבדוק את האפשרויות והשינויים
-
@אור-אורות כתב במידע, חדשות ועדכונים שוטפים.:
האתר עובד (לבינתיים) רק במקלדת אוקראינית.
לא!
צריך להחליף את השפה בתחתית האתר לאנגלית ועובד מצוין -
מישהו יכול להסביר לי מה ההבדל בין ההצעות הבאות
-
@זו-רק-הדרך
לעניות דעתי זה מוגדר כשתי רכבות שונות שהקרונות שלהם מחוברים או שהם מנותקות אבל עושות בול אותו מסלול ובאותו זמן למרות שזה לא סביר...
בכל הצעה אתה רואה מחלקות שונות ומחירים שונים..אבל זה בדיוק אותם שעות.. -
בעבר ראיתי שיש רכבות שבהם במחלקת הארבע מיטות יש כמה סוגי קרונות
כלומר, יש יותר ישנים ששם זה זול יותר
אולי זו הכוונה... -
@זו-רק-הדרך כתב במידע, חדשות ועדכונים שוטפים.:
בעבר ראיתי שיש רכבות שבהם במחלקת הארבע מיטות יש כמה סוגי קרונות
כלומר, יש יותר ישנים ששם זה זול יותר
אולי זו הכוונה...כן.נראה לי שאתה צודק...אבל בכל מקרה יש לכל אחת מהרכבות האלו מספר רכבת שונה...אז זה מעניין...
באופציה העליונה יש חדרים של 2 מיטות או 4 מיטות.
ובאופציה התחתונה יש חדרים של 4 מיטות או 6 מיטות...
הסיבה שיש חדרים של 4 יותר זולים ויותר יקרים זה כנראה בגלל שזה קרונות יותר ישנים כמו שכתבת... -
פעם ראיתי ברכבת את המיטות הישנות.
על הפנים... -
📣 החל מה-9 ביוני, אוקרזליזניציה תאיץ את הרכבת מקייב לוורשה. זמן הנסיעה צומצם בשעה ו23 דקות הודות לאופטימיזציה של פעולות הגבול והמכס בתחנת דורוהוסק (פולין). ⠀
☝️ בהתאם: ▫️ רכבת מס' 67 קייב - ורשה תצא מתחנת קייב-פסאג'ירסקי בשעה 19:45 (במקום 18:19) ותגיע לתחנה הסופית בשעה 10:18 (במקום 10:15). ▫️ רכבת מס' 68 ורשה – קייב תצא מתחנת ורשה וסקודניה בשעה 17:48 (במקום 17:50) ותגיע לתחנה הסופית בשעה 12:13 (במקום 12:17). ⠀
👌 הותאמו גם לוחות הזמנים של הרכבות בקשר לחלם, מה שאמור להפחית גם את זמן הנסיעה וגם את זמן ההמתנה של הנוסעים במעבר מטיסות המשך מפולניות.
➡️ רכבת #119 Dnipro – קייב – חלם תמריא מדניפרו בשעה 21:48, קייב-פסאז'ירסקי 06:27 - 06:47 ותגיע לתחנה הסופית בשעה 16:33 (במקום 17:20).
⬅️ רכבת מס' 120 חלם – קייב – דניפרו תצא מתחנת חלם בשעה 10:37 (במקום 10:27), קייב-פאסז'ירסקי 22:39 - 23:13 ותגיע לתחנה הסופית בשעה 07:28. ⠀
➡️ רכבת מס' 19 קייב – חלם תצא מתחנת קייב-פסאג'ירסקי בשעה 19:45 (במקום 18:19) ותגיע לתחנה הסופית בשעה 05:42 (במקום 04:55).
⬅️ רכבת מס' 20 חלם - קייב תצא מתחנת חלם בשעה 22:43 (במקום 23:40) ותגיע לתחנה הסופית בשעה 12:13 (במקום 12:17). ⠀
➡️ רכבת מס' 23 קייב – חלם תצא מתחנת קייב-פסאג'ירסקי בשעה 21:41 (במקום 22:40) ותגיע לתחנה הסופית בשעה 11:15 (במקום 11:05).
⬅️ רכבת מס' 24 חלם - קייב תצא מתחנת חלם בשעה 15:55 (במקום 16:42) ותגיע לתחנה הסופית בשעה 05:13 (במקום 05:39). ⠀ℹ️ ברצוננו להזכיר לכם שהאופטימיזציה של מועדי המכס וביקורת הגבולות על ידי אוקראינה, בוצעה בהצלחה בשנה שעברה עבור רכבות לכיוון פשמישל וחלם כאחד. ⠀
📲 מכירת הכרטיסים לפי לוח הזמנים המעודכן מה-9 ביוני כבר החלה. ניתן לצפות בלוח הזמנים ולרכוש כרטיסים באפליקציית UZ ובאתר המעודכן https://booking-new.uz.gov.ua/
-
📣 החל מה-9 ביוני, אוקרזליזניציה תאיץ את הרכבת מקייב לוורשה. זמן הנסיעה צומצם בשעה ו23 דקות הודות לאופטימיזציה של פעולות הגבול והמכס בתחנת דורוהוסק (פולין). ⠀
☝️ בהתאם ישתנו לו"זהתאמות ללו"ז החדש יעשו כאן באתר בל"נ בימים הקרובים
-
בשעה 16:33 (במקום 17:20)
תצא מתחנת חלם בשעה 10:37 (במקום 10:27)
קי בשעה 19:45 (במקום 18:19) ותגיע לתחנה הסופית בשעה 05:42 (במקום 04:55).
רכבות שנהיו פחות זמן
בשעה 22:43 (במקום 23:40)
תצא מתחנת חלם בשעה 15:55 (במקום 16:42)
הוארך זמן הנסיעה
-
שלום חברים אהובים!
הנני מעדכן שברוך השם היום האתר החדש עבד לי גם דרך המסוף הרגיל וגם דרך הגוגל פיי...
למרות שבבדיקות לפני כמה ימים זה לא עבד לי...
לפי דעתי התקלה הסתדרה והם טיפלו בזה ברוך השם!
אשרינו!!! -
ישראל במקום השביעי בכמות הנכנסים לאוקראינה!
בימים האחרונים פורסמו על ידי שירות משמר הגבול הממלכתי של אוקראינה נתונים רשמיים על כמות הזרים הנכנסים למדינה למרות המלחמה המשתוללת בשטחה מזה יותר משנתיים.
הנתונים מתייחסים לרבעון הראשון של השנה הלועזית הנוכחית (כ' בטבת עד כ"ב אד"ב תשפ"ד) מה שאומר שהנתונים הינם גבוהים ביותר, בהתחשב בעובדה שלא נכללים בתאריכים אלו שום זמני עליה מיוחדים.
לפי הנתונים המתפרסמים הרי שישראל נמצאת במקום השביעי מכלל המדינות, אך בעצם הינה במקום השני מבין המדינות שאינם גובלות באוקראינה.
והנה המספרים המלאים:
536,729 אזרחים זרים נכנסו בסה"כ לאוקראינה בין ה-1 בינואר ל-1 באפריל 2024. (שלושה החודשים הראשונים של השנה הלועזית)המדינה המובילה היא מולדובה, עם 233,393 זרים שנכנסו לאוקראינה ברבעון הראשון של 2024. רומניה מדורגת במקום השני - 103,766 איש, ופולין במקום השלישי - 41,139 איש. במקום הרביעי הונגריה - 28,431
במקום החמישי סלובקיה - 15,336 עד כאן כלל המדינות הם כאלו שלהם גבול משותף עם אוקראינה.
במקום השישי טורקיה - 12,630
ובמקום השביעי ישראל עם 9,200 כניסות למדינה!
בהמשך ניתן למצוא במקום השמיני את גרמניה - 8,742 ובמקום 9 ארה"ב עם 8,389
ובמקום העשירי סוריה - 7,731.מה שמלמד שהלב כוסף בכל ימות השנה למעין, ואנשי שלומנו נוסעים במסירות נפש ובדרכים ארוכות ומיגעות גם בימים של שגרה. אשרינו שזכינו!
-
נמל התעופה בז'פרוז'ה נהרס בתקיפה רוסית
במשך השנים, רבים מאנשי שלומנו עשו את דרכם לראש השנה באומן מנמלי תעופה מרוחקים באוקראינה על מנת להוזיל את מחירי כרטיסי הטיסה היקרים, ביניהם ניתן למצוא את נמל התעופה הבינלאומי ז'פרוז'ה, בנמל תעופה זה התהדרו רבות השלטונות באוקראינה בהיותו מתקדם ומשוכלל.
שדה תעופה זה אף זכור לשימצה שבו עונו רבים מאנ"ש בדרכם לראש השנה בשנת הקורונה (ר"ה תשפ"א) עת נסגרו הגבולות בפני פרצופם של כלל חסידי ברסלב, במהלך אותו יום שישי שחור שניסו רבים מאנשי שלומנו להכנס לאוקראינה בכל דרך אפשרית, הגיעו רבים לאותו נמל תעופה, שם אוימו בגרוש מידי מאוקראינה והוחזקו שם שעות על גבי שעות בתת תנאים בלא אוכל ושתיה מה שגרם אף לעילפון של מי מהם וכפי שסיקרנו זאת בזמנו
אמש, נמל תעופה זה הופצץ ונהרס בתקיפה רוסית מכוונת לקול זעקתם של האוקראינים וכפי שהתבטא מנהל המחוז ""עוד שדה תעופה נאה נהרס, הפעם בזפוריז'יה. כעת הוא שרוף ומצבו גיהנום. בהחלט מגיע גיהנום למי שהורס את שדות התעופה שלנו, שערי החופש".בתמונות ניתן לראות את גודל ההרס במקום
בתמונה למטה: נמל התעופה קודם התקיפה