מה עם טיסות השכר?
-
ע"פ הדיווחים סוכנות הנסיעות רביבו מעבירה את הטיסות "ארקיע יאשי" לז'אשוב פולין
כל מי שיש בידו מידע מהימן שיעדכן כאן לטובת כלל אנ"ש
-
@148-טורס כתב במה עם טיסות השכר? ע"פ הדיווחים רביבו משנה את מסלול הטיסות מיאשי לז'אשוב:
אכן כך
הבהרה: מעיון בדף המצורף עולה כי, במידה ויתקבלו האישורים הנדרשים, ייתכן כי הטיסות ישובו ליאשי כפי המתוכנן, או לחלופין יעברו לקישינב.
לפיכך, על הנוסעים בטיסות אלה להמשיך ולעקוב אחרי העדכונים כאן או לפנות ישירות לסוכני הנסיעות לברר את שדה התעופה הסופי אשר ממנו/אליו צפויות הטיסות להמריא/לנחות. -
ע"פ הדיווחים סוכנות הנסיעות רביבו מעבירה את הטיסות "ארקיע יאשי" לז'אשוב פולין
כל מי שיש בידו מידע מהימן שיעדכן כאן לטובת כלל אנ"ש
@הטיסה-הכי-משתלמת
קנית אצל רביבו או שזה מדאיג שהסוכנים מתייאשים כבר מרומניה\מולדובה או שאתה חושש מהעומסים בפולין? -
@הטיסה-הכי-משתלמת
קנית אצל רביבו או שזה מדאיג שהסוכנים מתייאשים כבר מרומניה\מולדובה או שאתה חושש מהעומסים בפולין?@admin כתב במה עם טיסות השכר? רביבו משנה את מסלול הטיסות מיאשי לז'אשוב:
@הטיסה-הכי-משתלמת
קנית אצל רביבו או שזה מדאיג שהסוכנים מתייאשים כבר מרומניה\מולדובה או שאתה חושש מהעומסים בפולין?אינני נוסע בטיסות שכר, גם משום המחיר הגבוה וגם משום שמאז ומתמיד הפריע לי הזלזול בנוסעי ה"צ'ארטרים", [עוד מאז קייב - שהיו משכנים (את הנוסעים שהוזילו מכיסם הון רב בעבור הטיסה) שעות רבות באוהלים, חשופים לפגעי מזג האוויר],
אבל מאז הכאוס שהתחולל בבקאו אשתקד, שבו מצאו עצמם "מנער ועד זקן" מוכים ע"י שוטרים - הבטחתי לעצמי להשתדל לא לטוס עם הצ'ארטרים...
ב"ה ישנן חברות תעופה רבות המפעילות טיסות סדירות, המתאימות לאנ"ש, (בין החברות ניתן למצוא את:
אל על
ישראייר
ארקיע
HiSky
flyone
Tus Airways
Blu Bird Airways
tarom
Wizz Air
Aegean Airlines
Lufthansa)אני כמעט בטוח שמנהלי הצ'ארטרים (דרך צדיקים, נתיבים, רביבו, אעופה וכו'), מוסרים את נפשם, ועושים כל שביכולתם ע"מ שמערך הצ'ארטרים ילך השנה כשורה, ואני מאוד אופטימי שכך אכן יהיה השנה ובכך גם יתוקן הרושם...
דבר אחד ברור!!! אף נוסע לא אמור לעבור שום חוויה לא נעימה בדרך!!! אין, ולא יהיה כדבר הזה שנסכים וננרמל מצב בו הנוסע לא מקבל מינימום של "נסיעה שקטה ובטוחה" ועוד לא דיברתי על נוחות!!!)נ"ב לאלו שהספיקו לשכוח את הכאוס שהיה אשתקד, אצטט להלן את מה שכתבתי אז בהקשר אחר (חיפשתי את הדברים שנכתבו אז, מצאתי רק משהו שבאקו מוזכר בצורה עקיפה):
*@admin "לדעתי חייבים לדחוף את הרעיון שלך להחלפת אוטובוסים לפני ואחרי הגבול, למרות שהדבר הזה מאוד מאוד מורכב וכלל לא פשוט להוריד ולעלות מזוודות ושקיות כל פעם, אבל החלופה היא נוראית ובלתי נסבלת בעליל, המצב הזה בו אנשים (אני מדבר על גברים חסונים... ועוד לא דיברתי על קשישים וילדים רכים...) מחכים מס' דו ספרתי של שעות בגבולות, זה לא פחות משערורייה שלא ניתן לעבור עליה לסדר היום, אסור לשתוק ע"ז בשופו"א!!!,
(אני ספציפי אף שנה לא מחכה כ"כ המון, אבל אני דואג לכולם), אין לי מושג אבל יש לי הרגשה שזה ניתן לשינוי" ע"כ.עכשיו לגבי מה שכתבת "שאנשים יתלוננו שהם עמדו 4 שעות בגשם בלי מחסה"
נראה לי שכל בר דעת יסכים איתי שעדיף שאנשים יתלוננו על 4 שעות בגשם מאשר שיתלוננו על 20 שעות ישיבה באוטובוס ועוד 10 שעות עמידה בכניסה לבאקו בקור כלבים עם מכות וגז מדמיע וכו' וכו', ואז אחרי כל הסבל הזה יש עוד המתנה לסיום של יממה עד שיצליחו להשיג (אם בכלל) טיסה חליפית לטיסתם שבוטלה, והדברים פשוטים!!!באופן כללי החברות מחפשות משהו שקל לנהל ויותר נהגים ויותר אוטובוסים והעברות וכו' זה יותר עבודה
החברות שמספקות לנו נסיעות, לא עובדות בחינם, הן מקבלות מהנוסעים תשלום מלא [אגב מומלץ גם למי שלא נוסע עם חברות האוטובוסים המקומיות, (ולו בכדי לקבל פרופורציות) לבדוק כמה משלמים אצלם על אותו המסלול, ואין כאן המקום להאריך], הם צריכים לדאוג שנעבור נסיעה חלקה ככל האפשר, ואת זה הם לא עושים!!!!!!!!!!! יכול להיות שיש להם אלף סיבות צודקות, ואני מאמין שהם מנסים לעשות את המירב שביכולתם ע"מ לשפר את המצב, אבל כל זה כלל לא רלוונטי וזה לא מעניין אף אחד, העניין פשוט מאוד: מי שלא יכול לספק נסיעה נורמלית וסבירה שיתפטר!!! (לחכות כמה שעות בודדות בגבול זה עדיין סביר, אבל מיליון שעות זה טירוף) במצב הנוכחי שהם כשלו בלספק לנו את המינימום שבמינימום ליסוע באופן נורמלי, הרי שעליהם לבדוק אם הם יכולים להתחייב לשנות את המצב, ואם לא הרי שחלה עליהם יותר מחובה פשוט לשחרר את התחום הזה!!! אולי נמצא אחרים שיכולים לנסות להביא תקווה!!!, אגב אני יכול לנסות לעזור להם להיכנס לתחום המלטי"ם והנשק [אולי אם הם ימכרו נשק לאוקראינה או לרוסיה, המלחמה תסתיים יותר מהר ונחזור לקייב (שבאוקראינה / שברוסיה...)]
לדעתי כל אחד שמחובר לאתר הנפלא הזה צריך לפנות אל חברות האוטובוסים בכתב, או שנארגן עצומה ונדרוש מהם להזמין תורים בגבולות, מי שחושב שאני צודק ושאכן יש מה לעשות בנידון - שירים את הכפפה או לפחות שיפנה וננסה יחד* -
@admin כתב במה עם טיסות השכר? רביבו משנה את מסלול הטיסות מיאשי לז'אשוב:
@הטיסה-הכי-משתלמת
קנית אצל רביבו או שזה מדאיג שהסוכנים מתייאשים כבר מרומניה\מולדובה או שאתה חושש מהעומסים בפולין?אינני נוסע בטיסות שכר, גם משום המחיר הגבוה וגם משום שמאז ומתמיד הפריע לי הזלזול בנוסעי ה"צ'ארטרים", [עוד מאז קייב - שהיו משכנים (את הנוסעים שהוזילו מכיסם הון רב בעבור הטיסה) שעות רבות באוהלים, חשופים לפגעי מזג האוויר],
אבל מאז הכאוס שהתחולל בבקאו אשתקד, שבו מצאו עצמם "מנער ועד זקן" מוכים ע"י שוטרים - הבטחתי לעצמי להשתדל לא לטוס עם הצ'ארטרים...
ב"ה ישנן חברות תעופה רבות המפעילות טיסות סדירות, המתאימות לאנ"ש, (בין החברות ניתן למצוא את:
אל על
ישראייר
ארקיע
HiSky
flyone
Tus Airways
Blu Bird Airways
tarom
Wizz Air
Aegean Airlines
Lufthansa)אני כמעט בטוח שמנהלי הצ'ארטרים (דרך צדיקים, נתיבים, רביבו, אעופה וכו'), מוסרים את נפשם, ועושים כל שביכולתם ע"מ שמערך הצ'ארטרים ילך השנה כשורה, ואני מאוד אופטימי שכך אכן יהיה השנה ובכך גם יתוקן הרושם...
דבר אחד ברור!!! אף נוסע לא אמור לעבור שום חוויה לא נעימה בדרך!!! אין, ולא יהיה כדבר הזה שנסכים וננרמל מצב בו הנוסע לא מקבל מינימום של "נסיעה שקטה ובטוחה" ועוד לא דיברתי על נוחות!!!)נ"ב לאלו שהספיקו לשכוח את הכאוס שהיה אשתקד, אצטט להלן את מה שכתבתי אז בהקשר אחר (חיפשתי את הדברים שנכתבו אז, מצאתי רק משהו שבאקו מוזכר בצורה עקיפה):
*@admin "לדעתי חייבים לדחוף את הרעיון שלך להחלפת אוטובוסים לפני ואחרי הגבול, למרות שהדבר הזה מאוד מאוד מורכב וכלל לא פשוט להוריד ולעלות מזוודות ושקיות כל פעם, אבל החלופה היא נוראית ובלתי נסבלת בעליל, המצב הזה בו אנשים (אני מדבר על גברים חסונים... ועוד לא דיברתי על קשישים וילדים רכים...) מחכים מס' דו ספרתי של שעות בגבולות, זה לא פחות משערורייה שלא ניתן לעבור עליה לסדר היום, אסור לשתוק ע"ז בשופו"א!!!,
(אני ספציפי אף שנה לא מחכה כ"כ המון, אבל אני דואג לכולם), אין לי מושג אבל יש לי הרגשה שזה ניתן לשינוי" ע"כ.עכשיו לגבי מה שכתבת "שאנשים יתלוננו שהם עמדו 4 שעות בגשם בלי מחסה"
נראה לי שכל בר דעת יסכים איתי שעדיף שאנשים יתלוננו על 4 שעות בגשם מאשר שיתלוננו על 20 שעות ישיבה באוטובוס ועוד 10 שעות עמידה בכניסה לבאקו בקור כלבים עם מכות וגז מדמיע וכו' וכו', ואז אחרי כל הסבל הזה יש עוד המתנה לסיום של יממה עד שיצליחו להשיג (אם בכלל) טיסה חליפית לטיסתם שבוטלה, והדברים פשוטים!!!באופן כללי החברות מחפשות משהו שקל לנהל ויותר נהגים ויותר אוטובוסים והעברות וכו' זה יותר עבודה
החברות שמספקות לנו נסיעות, לא עובדות בחינם, הן מקבלות מהנוסעים תשלום מלא [אגב מומלץ גם למי שלא נוסע עם חברות האוטובוסים המקומיות, (ולו בכדי לקבל פרופורציות) לבדוק כמה משלמים אצלם על אותו המסלול, ואין כאן המקום להאריך], הם צריכים לדאוג שנעבור נסיעה חלקה ככל האפשר, ואת זה הם לא עושים!!!!!!!!!!! יכול להיות שיש להם אלף סיבות צודקות, ואני מאמין שהם מנסים לעשות את המירב שביכולתם ע"מ לשפר את המצב, אבל כל זה כלל לא רלוונטי וזה לא מעניין אף אחד, העניין פשוט מאוד: מי שלא יכול לספק נסיעה נורמלית וסבירה שיתפטר!!! (לחכות כמה שעות בודדות בגבול זה עדיין סביר, אבל מיליון שעות זה טירוף) במצב הנוכחי שהם כשלו בלספק לנו את המינימום שבמינימום ליסוע באופן נורמלי, הרי שעליהם לבדוק אם הם יכולים להתחייב לשנות את המצב, ואם לא הרי שחלה עליהם יותר מחובה פשוט לשחרר את התחום הזה!!! אולי נמצא אחרים שיכולים לנסות להביא תקווה!!!, אגב אני יכול לנסות לעזור להם להיכנס לתחום המלטי"ם והנשק [אולי אם הם ימכרו נשק לאוקראינה או לרוסיה, המלחמה תסתיים יותר מהר ונחזור לקייב (שבאוקראינה / שברוסיה...)]
לדעתי כל אחד שמחובר לאתר הנפלא הזה צריך לפנות אל חברות האוטובוסים בכתב, או שנארגן עצומה ונדרוש מהם להזמין תורים בגבולות, מי שחושב שאני צודק ושאכן יש מה לעשות בנידון - שירים את הכפפה או לפחות שיפנה וננסה יחד*@הטיסה-הכי-משתלמת
יש כאן 2 נושאים- העומס בגבולות
- העומס בשדות תעופה
אנחנו במגעים עם כמה סוכנים לנסות למצוא פתרונות לגבולות
מתמקדים בעיקר בגבול פולין ויש אוזן קשבת למצוא פתרונות אבל אני לא מצפה ממהם שיעשו את העבודה לחרוש את האתרים האוקראינים ולדעת בדיוק באיזה גבול עושים שיפוצים עכשיו וכו' -
אני ממליץ לכל מי ששואף להיות באומן כל ראש השנה לקנות תמיד כרטיס באזור סוכות לטיסה סדירה עם כרטיס גמיש בתאריכי ראש השנה, מחירים מעולים, טיסות נוחות באלעל וכו'
הצ'רטרים זה משהו הכרחי לכאלה כמויות של אנשים אבל מי שיכול להתחמק מיזה וברור לו שהוא ירצה לנסוע זה מאוד נוח גם עושים תשלומים ואז מגיעים לראש השנה שכבר סיימת לשלם וזה מאוד נוח.
אני אישית חתכתי מהצ'רטרים כי סבלתי מאוד בנושא הנסיעות פנים שלהם שזה קטסטרופה אחת גדולה, אין אוטובוסים מסודרים כל אחד עולה בכוח הזרוע על חשבון המקום שלך גם אם הטיסה שלו 10 שעות אחריך, אני סבלתי קשות מיזה ומאסתי -
אני ממליץ לכל מי ששואף להיות באומן כל ראש השנה לקנות תמיד כרטיס באזור סוכות לטיסה סדירה עם כרטיס גמיש בתאריכי ראש השנה, מחירים מעולים, טיסות נוחות באלעל וכו'
הצ'רטרים זה משהו הכרחי לכאלה כמויות של אנשים אבל מי שיכול להתחמק מיזה וברור לו שהוא ירצה לנסוע זה מאוד נוח גם עושים תשלומים ואז מגיעים לראש השנה שכבר סיימת לשלם וזה מאוד נוח.
אני אישית חתכתי מהצ'רטרים כי סבלתי מאוד בנושא הנסיעות פנים שלהם שזה קטסטרופה אחת גדולה, אין אוטובוסים מסודרים כל אחד עולה בכוח הזרוע על חשבון המקום שלך גם אם הטיסה שלו 10 שעות אחריך, אני סבלתי קשות מיזה ומאסתי@umaner כתב במה עם טיסות השכר? רביבו משנה את מסלול הטיסות מיאשי לז'אשוב:
אני אישית חתכתי מהצ'רטרים כי סבלתי מאוד בנושא הנסיעות פנים שלהם שזה קטסטרופה אחת גדולה, אין אוטובוסים מסודרים כל אחד עולה בכוח הזרוע על חשבון המקום שלך גם אם הטיסה שלו 10 שעות אחריך, אני סבלתי קשות מיזה ומאסתי
0
אין להם ברקודים לבדוק שרק מי שיש לו כרטיס עולה?
-
@umaner כתב במה עם טיסות השכר? רביבו משנה את מסלול הטיסות מיאשי לז'אשוב:
אני אישית חתכתי מהצ'רטרים כי סבלתי מאוד בנושא הנסיעות פנים שלהם שזה קטסטרופה אחת גדולה, אין אוטובוסים מסודרים כל אחד עולה בכוח הזרוע על חשבון המקום שלך גם אם הטיסה שלו 10 שעות אחריך, אני סבלתי קשות מיזה ומאסתי
0
אין להם ברקודים לבדוק שרק מי שיש לו כרטיס עולה?
@admin זה לא הנושא ודאי שמי שעולה זה מי ששילם לאותה חברה נסיעות פנים, אבל הם לא מסודרים באוטובוסים לפי שעות הטיסה, ואיך שמגיע אוטובוס כולם מסתערים עליו עד שהוא מתמלא ומי שלא דוחף יתייבש עד האוטובוס הבא שיבוא, במקום שיהיה כתוב לך בכרטיס מספר אוטובוס וגמרנו . אני כמה פעמים עמדתי לילה שלם בכביש הראשי בקור כי דחפו אותי מהכניסה לאוטובוס, לא מאחל את זה לאף אחד, ואחרי זה שאתה מגיע באיחור לשדה הם עושים לך פרצוף ואומרים לך איחרת את הטיסה עד שאתה מתווכח לקבל אישור לעלות לטיסה אחרת, והגם ששילמת על ה"תענוג" הזה מיטב כספך. בטוח שלאף אחד אין כוונה רעה ולפעמים הציבור הוא ציבור לא קל, אבל בכל זאת אני התעייפתי מיזה
-
@לוינעס-טורס כתב במה עם טיסות השכר? רביבו משנה את מסלול הטיסות מיאשי לז'אשוב:
לוינעס טורס לידיעת הציבור.זה עדיין לא סופי ולא רישמי אבל כנראה שהשבוע נשמע בשורות טובות בעניין אישורי הצ'רטרים ברומניה/מולדובה.נפקא מינה להמשך התפילות.
כבר כמה שבועות שאנחנו שומעים ש"כנראה שבוע נשמע בשורות טובות"
-
השבוע יש הכרעה בנושא סופי.
-
@לוינעס-טורס כתב במה עם טיסות השכר? רביבו משנה את מסלול הטיסות מיאשי לז'אשוב:
הכרעה של מי?
של הסוכנים שיחליטו שאם אין בהירות 3 שבועות לפני הטיסה אז מתייאשים או שהרומנים וכו' אמרו שיענו עד תאריך מסויים?
בכל אופן על סמך מה אומרים@לוינעס-טורס כתב במה עם טיסות השכר? רביבו משנה את מסלול הטיסות מיאשי לז'אשוב:
כנראה שהשבוע נשמע בשורות טובות בעניין אישורי הצ'רטרים ברומניה/מולדובה.
אפשר לומר פשוט
כנראה שהשבוע יהיה תשובה סופית בעניין ואם לא יתקבלו אישורים אז.....