❓ שאלות והתייעצויות | רכבות 🚂
-
שבוע טוב! יש לי טיסה חזור מורשה ביום שישי 26/9 בבוקר בשעה 9:55. איזה רכבת אני צריך לקחת מויניצה או מקום אחר ולאן בכדי להגיע בנחת לורשה?
@elad
מה שהכי מתאים עבורך זו הרכבת ישיבה מויניצא לפשמישל שיוצאת ב2 בצהריים ביום חמישי צום גדליה ומגיעה לפשמישל בערב ואז יש לך זמן רגוע עד הבוקר להגיע לורשה, אבל זה מאד מבוקש ואין מקומות פנויים לרכישה חופשית וצריך לקנות אותה רק אצל המאכערים שתפסו מראש ומוכרים זאת במחיר מוגזם של 250$ לאדם, אז לכן מה שהציעו לך כאן על הקו של רווה רוסקה נשמע סביר והולם
ויש עדיין 30 מקומות על הרכבת שהמליצו לך מרווה רוסקה שנמצאת באזור לבוב,
אם לא אכפת לך לצאת ממש מיד מיד בצאת חג מאומן אז תוכל להספיק את הרכבת מויניצא שיוצאת בשעה 22:10 בצאת חג ואתה אמור להיות ב4 בבוקר כבר בפולין ואז יש לך 24 שעות נוספות לבלות בפולין ועל הרכבת הזו יש עדיין מקומות נכון לרגע זה אבל כאמור חובה לצאת ממש מיד מיד בצאת חג -
@yairrot11 כתב ב
שאלות והתייעצויות | רכבות
:
מחפש 4 כרטיסים לרכבת פשמישל -ויניצה ליום חמישי ה18/9
תודהתרשום בדיוק באיזה שעה אתה צריך ככה יוכלו יותר לנסות לעזור לך
-
איזה רכבת מתאימה לטיסה חזור ביום חמישי צום גדליה מבודפשט המראה 17:30 של חברת בילו בירד?
המחיר של הכרטיס כרגע הוא 350$ ואני מנסה להבין לפני שאני יקנה האם יש לי סיכוי סביר להגיע לטיסה הזו או שזה לא מציאותי ולכן נשארו מקומות במחיר כזה?! תודה מראש לי שמתמצא ויענה ליכתב ב
שאלות והתייעצויות | רכבות
:
איזה רכבת מתאימה לטיסה חזור ביום חמישי צום גדליה מבודפשט המראה 17:30 של חברת בילו בירד?
המחיר של הכרטיס כרגע הוא 350$ ואני מנסה להבין לפני שאני יקנה האם יש לי סיכוי סביר להגיע לטיסה הזו או שזה לא מציאותי ולכן נשארו מקומות במחיר כזה?! תודה מראש לי שמתמצא ויענה לימישהו יכול לכוון אותי על הגעה לבודפשט לטיסה שממריאה ביום חמישי 17:30 אם שייך להספיק אותה עם רכבת כלשהיא שזמינה לקניה כעת?
-
המחיר של הכרטיס כרגע הוא 350$ ואני מנסה להבין לפני שאני יקנה האם יש לי סיכוי סביר להגיע לטיסה הזו או שזה לא מציאותי ולכן נשארו מקומות במחיר כזה?! תודה מראש לי שמתמצא ויענה לי -
יש לי חבר על הטיסה הזו
יש רכבת ב10 ורבע במוצאי החג מוויניצה והוא מקווה להספיק אותה - איתה אפשר להספיק
אם תרצה אמסור לך פרטים בפרטי -
ברכבת לוורשה הכרטיסים הם במחלקה שניה.
בעבר המליצו לא לקנות כרטיסים במחלקה שניה ברכבות באוקראינה.
ממה שאני מבין זו רכבת שיוצאת מאוקראינה תחנה אחת ישירות לפולין.
האם זו בעיה במחלקה שניה? -
שימו לב:
נפתחו הבוקר מספר מצומצם של כרטיסים לרכבת ויניצה פשמישל חזור חמישי
יתכן שנותרו בודדים!! -
יש כרטיסים על הרכבת מקייב לחלם בצום גדליה ב6 בבוקר
-
יש כרטיסים על הרכבת מקייב לחלם בצום גדליה ב6 בבוקר
@יוסף-אומנר
אין חדרים שלמים -
אם תעשה חיפוש מדנפרו תמצא חדרים שלמים (במחיר יקר יותר)
-
אם תעשה חיפוש מדנפרו תמצא חדרים שלמים (במחיר יקר יותר)
@יוסף-אומנר
אכן
רק מי שמזמין מדניפרו צריך להיזהר לקנות ל24 לספטמבר!!
כי הרכבת יוצאת יום קודם -
@יוסף-אומנר
אכן
רק מי שמזמין מדניפרו צריך להיזהר לקנות ל24 לספטמבר!!
כי הרכבת יוצאת יום קודם@נחמן-העמקן
אכן כן, טוב שציינת זאתנותרו שם כמה חדרים בודדים,
מי שצריך שיזדרז -
שימו לב:
נפתחו הבוקר מספר מצומצם של כרטיסים לרכבת ויניצה פשמישל חזור חמישי
יתכן שנותרו בודדים!!@נחמן-העמקן
איזה קו, באיזה שעה יוצא מויניצה? -
@נחמן-העמקן
איזה קו, באיזה שעה יוצא מויניצה?@zurahc
715
כרטיסים אזלו...