❓ שאלות והתייעצויות | רכבות 🚂
-
@tomer148
כרגע אין רכבות שחוצות את הגבול מרומניה לאוקראינה
בעבר היה ואולי יחזור בעתיד אבל לא ראיתי תוכנית כזו בעתיד הקרוב@admin תראה כאן:
https://visitukraine.today/blog/6671/ukraine-and-romania-will-once-again-be-connected-by-a-direct-train-service-what-is-known-about-the-resumption-of-the-kyiv-bucharest-train?srsltid=AfmBOopqNaP7q3xP2skL1ToExRqEqP56xRFJDLMR7PM1edBBF6OH78o4#how-will-the-kyiv-chisinau-bucharest-train-run -
@admin תראה כאן:
https://visitukraine.today/blog/6671/ukraine-and-romania-will-once-again-be-connected-by-a-direct-train-service-what-is-known-about-the-resumption-of-the-kyiv-bucharest-train?srsltid=AfmBOopqNaP7q3xP2skL1ToExRqEqP56xRFJDLMR7PM1edBBF6OH78o4#how-will-the-kyiv-chisinau-bucharest-train-run@זו-רק-הדרך
זה רכבת דרך מולדובה
כבר היום אפשר לנסוע ברכבת מקשינב אבל זה רק מאריך את הדרך
ולא חושב שהרכבת הישירה תועיל בהרבה -
@בני-ברקי אתה מאד גבולי בזמן וצריך מאד להזדרז בירידה מהרכבת בין הראשונים ולכן כחצי שעה לפני שהרכבת מגיעה לתחנה הסופית תשתחל בעדינות עם המזוודות לקרון מספר 1 כדי שתרד מהראשונים ותעבור מהר את הגבול הפולני ותדאג מראש שיחכה לך שם נהג
קח מספר של נהג בפולין שיודע עברית למרות שהוא גוי ויכול לנסות לסדר לך נהג ותסביר לו שאתה ממהר מאד לטיסה
אנדריי 48662963757+
אוןלי תמצא ברכבת מי שיצטרף אליך שגם מזדרז לטיסה הזו
בהצלחה@אחד-מאנש מה שנכון נכון,
רבותי הרכבת הגיעה לפשמישל באיחור של שעה וחצי ולקחנו מיד רכב שגבה מאתנו 700 דולר עד לורשה ובסוף הגענו לשדה בשעה 09:15 והצ'ק אין כבר היה סגור ולא היה שום נציג לדבר איתו, והפסדנו את הטיסה ונאלצנו לטוס לקפריסין {כדי לא להישאר עם כל המון החסידים שנתקעו בפולין} ולשבות שם בשבת ושבנו לארץ רק במוצ"ש וכו'.
למדו לקח... אל תצמצמו בזמנים תנו מרווח של זמן לכל דבר, האיחור הקטן עלה לנו קרוב ל1000 דולר לנפש...
הראש השנה שלי עולה על הכל -
אני מדבר מאומן לקישינב ומשם להמריא כדי למנוע את הגבולות המולדובים לא כדי להמשיך לבוקרשט אני ימריא ממולדובה כמה זמן נסיעה זה ?
@אין-יאוש כתב ב
שאלות והתייעצויות | רכבות
:
כמה זמן נסיעה זה ?
כמעט 13 שעות מויניצה לקישינב
https://uman.pw/post/292 -
אני לא נוסע מקישינב עד ויניצא ברכבת אחת אלא נוסע ברכב עד הרכבת הקרובה לגבול עובר את הגבול ברכבת וממשיך ברכב וכך חוסך שעות של גבול לא צפוי למעבר פשוט ויוצא סך הכל 7.5 שעות נסיעה במקום 6 כולל מעבר גבול לכן אני לא מעדיף את פולין והרכבות נ.ב על הרכבות מפולין כמעט תמיד אין מקום לראש השנה בעקבות עומס
-
במקום להתחכם על רכבת לקישינב שהיא די ארוכה וממושכת
תיקח רכבת ישיבה מהירה מויניצא לפשמישל בפולין שזה רק 7 שעות והיא בתדירות של פעמיים ביום
ויש עוד רכבות נוספות לפולין של שינה שהם כעשר שעות -
אני לא נוסע מקישינב עד ויניצא ברכבת אחת אלא נוסע ברכב עד הרכבת הקרובה לגבול עובר את הגבול ברכבת וממשיך ברכב וכך חוסך שעות של גבול לא צפוי למעבר פשוט ויוצא סך הכל 7.5 שעות נסיעה במקום 6 כולל מעבר גבול לכן אני לא מעדיף את פולין והרכבות נ.ב על הרכבות מפולין כמעט תמיד אין מקום לראש השנה בעקבות עומס
@אין-יאוש כתב ב
:
על איזה תחנה אתה מדבר?
-
@אין-יאוש כתב ב
:
על איזה תחנה אתה מדבר?
-
-
-
פרסמנו על זה גם פה בחדשות, הרכבת החדשה עברה נסיעת מבחן ועוד לא התחילה בפועל, היא לכאורה לא תהיה כל כך מהירה כי היא חוצה פעמיים גבול, וכי היא עוברת דרך מולדובה שם מסילות הרכבת במצב מאד גרוע.
גם היום יש רכבת כאילו עם החלפה ליד הגבול של רומניה - מולדובה לבוקרשט, אבל זה נסיעה מאד ארוכה.
גם אם זה יהיה יותר קצר ממה שיש היום זה עדיין יהיה מאד ארוך. -
פרסמנו על זה גם פה בחדשות, הרכבת החדשה עברה נסיעת מבחן ועוד לא התחילה בפועל, היא לכאורה לא תהיה כל כך מהירה כי היא חוצה פעמיים גבול, וכי היא עוברת דרך מולדובה שם מסילות הרכבת במצב מאד גרוע.
גם היום יש רכבת כאילו עם החלפה ליד הגבול של רומניה - מולדובה לבוקרשט, אבל זה נסיעה מאד ארוכה.
גם אם זה יהיה יותר קצר ממה שיש היום זה עדיין יהיה מאד ארוך.@אור-אורות כמה ארוך יכול להיות 17 שעות 20 שעות זה עדין שווה