❓ שאלות והתייעצויות | רכבות 🚂
-
@בני-ברקי בכל אופן יש אפשרות להדפיס כרטיס בתחנת רכבת בקופה.
כך עשיתי פעם כשהרכטיס שלי היה בלי. זה אולי עולה קצת כמה גריבנות -
יהודי איבד מחשב וזה נמצא בתחנת הרכבת בויניצה מישהו יודע מה הטלפון שלהם או מישהו שמגיע לשם בקרוב?
מספר אוקראיני שלי 0973235864 -
יהודי איבד מחשב וזה נמצא בתחנת הרכבת בויניצה מישהו יודע מה הטלפון שלהם או מישהו שמגיע לשם בקרוב?
מספר אוקראיני שלי 0973235864 -
מספר אוקראיני שלי 0973235864@זו-רק-הדרך כתב ב
שאלות והתייעצויות | רכבות
:
מספר אוקראיני שלי 0973235864אבידה בתחנת רכבת ויניצה
נמצא מחשב שאבד בתחנת הרכבת ויניצה והוא ממתין בדלפק התחנה.
אם אתם נמצאים באזור או מתכננים להגיע לשם ויכולים לעזור ולהביא את המחשב לאומן
אנא פנו לטלפון: +972548410520 - נחמןבעת קבלת המחשב יש לשלם בתחנה 125 גריבנה (הסכום יוחזר במלואו ע"י בעל המחשב).
-
מישהו יודע האם יש עיכובים עדיין בזמני הרכבות בפולין? ואם כן של כמה זמן בממוצע? בשבוע שעבר כשהגענו ביום רביעי , היה עיכוב של יותר משעתיים.. חשוב לי לדעת מה המצב בעניין, בכדי לחשב נכון את הנסיעה חזור
-
@אור-אורות
אפשר לקנות במקום נכון? -
למי יש מידע האם רכבת 705 מקייב לפשמישל מבצעת חציית הגבול על הרכבת,
אני אמור לעלות עליה בשעה 19:57 בקייב ואמור להגיע בשעה 04:00 לפשמישל ויש לי טיסה בשעה 09:55 מורשה
איזה מספר של נהג יש לכם להמליץ?@בני-ברקי אתה מאד גבולי בזמן וצריך מאד להזדרז בירידה מהרכבת בין הראשונים ולכן כחצי שעה לפני שהרכבת מגיעה לתחנה הסופית תשתחל בעדינות עם המזוודות לקרון מספר 1 כדי שתרד מהראשונים ותעבור מהר את הגבול הפולני ותדאג מראש שיחכה לך שם נהג
קח מספר של נהג בפולין שיודע עברית למרות שהוא גוי ויכול לנסות לסדר לך נהג ותסביר לו שאתה ממהר מאד לטיסה
אנדריי 48662963757+
אוןלי תמצא ברכבת מי שיצטרף אליך שגם מזדרז לטיסה הזו
בהצלחה -
@בני-ברקי אתה מאד גבולי בזמן וצריך מאד להזדרז בירידה מהרכבת בין הראשונים ולכן כחצי שעה לפני שהרכבת מגיעה לתחנה הסופית תשתחל בעדינות עם המזוודות לקרון מספר 1 כדי שתרד מהראשונים ותעבור מהר את הגבול הפולני ותדאג מראש שיחכה לך שם נהג
קח מספר של נהג בפולין שיודע עברית למרות שהוא גוי ויכול לנסות לסדר לך נהג ותסביר לו שאתה ממהר מאד לטיסה
אנדריי 48662963757+
אוןלי תמצא ברכבת מי שיצטרף אליך שגם מזדרז לטיסה הזו
בהצלחה