❓ שאלות והתייעצויות | רכבות 🚂
-
שאלה:
האם זה נכון שאם קניתי ביחד נסיעה בשלוש רכבות באתר ההונגרי, (למשל נסיעה מבודפשט לצ'ופ עם שתי החלפות, בס"ה שלוש רכבות) ואני לא מופיע לרכבת הראשונה (נניח היתה לי דרך אחרת להגיע לרכבת הבאה) - אז אני מפסיד את מקומי בשתי הרכבות הבאות ועליי לקנות מקום מחדש ברכבות הללו?זה לא נשמע הגיוני, אבל ככה מישהו הזהיר אותי. (יש לציין שהאתר ההונגרי מנפיק לי כרטיס אחד עם ברקוד אחד לשלושת הרכבות, ולא שלושה כרטיסים נפרדים).
במקרה שלי - קניתי כרטיס מבודפשט לצ'ופ שכולל החלפת רכבת בנירג'האזה ובזהוני. במידה ואני מגיע לנירג'האזה בדרך אחרת, האם עדיין נשמרים לי המקומות ברכבות מנירג'האזה לזהוני, ומזהוני לצ'ופ?
תודה מראש לעונים
-
שאלה:
האם זה נכון שאם קניתי ביחד נסיעה בשלוש רכבות באתר ההונגרי, (למשל נסיעה מבודפשט לצ'ופ עם שתי החלפות, בס"ה שלוש רכבות) ואני לא מופיע לרכבת הראשונה (נניח היתה לי דרך אחרת להגיע לרכבת הבאה) - אז אני מפסיד את מקומי בשתי הרכבות הבאות ועליי לקנות מקום מחדש ברכבות הללו?זה לא נשמע הגיוני, אבל ככה מישהו הזהיר אותי. (יש לציין שהאתר ההונגרי מנפיק לי כרטיס אחד עם ברקוד אחד לשלושת הרכבות, ולא שלושה כרטיסים נפרדים).
במקרה שלי - קניתי כרטיס מבודפשט לצ'ופ שכולל החלפת רכבת בנירג'האזה ובזהוני. במידה ואני מגיע לנירג'האזה בדרך אחרת, האם עדיין נשמרים לי המקומות ברכבות מנירג'האזה לזהוני, ומזהוני לצ'ופ?
תודה מראש לעונים
@ישראל-מאיר-פ. כתב ב
שאלות והתייעצויות | רכבות
:
האם עדיין נשמרים לי המקומות ברכבות מנירג'האזה לזהוני, ומזהוני לצ'ופ?
בוודאי
לא יודע מי אמר לך אחרת -
@יוסל-ה
יש עדיין שפע של כרטיסים על הקו הזה (עכשיו עזרתי ליהודי לקנות לחמישי בוקר)
אפשר לקנות ולבטל את הכרטיסים הקודמים -
הרכבות מ-בילה שבתחנות קודמות זה נפתח יום לפני,
למחרת הם מוסיפים כרטיסים לבילה או שנפתח לכתחילה sold out ? -
@148148
חשש רחוק מאוד
ומקסימום תעלה על הקרון הסמוך ותעבור משם לקרון שלך -
אין שום מקומות מז'פוזיה לפשמישל במוצאי חג,
יש דרך אחרת להגיע לפולין? -
@148148 כתב ב
שאלות והתייעצויות | רכבות
:
יש עדיין מקומות פנויים מקרמנצוק למונקאטש עוצר בויניצה ב 2בלילה
22כבר לא רלוונטי,, [אין חדרים שלמים]
יש משהו נוסף לכיוון הונגריה? -
אין שום מקומות מז'פוזיה לפשמישל במוצאי חג,
יש דרך אחרת להגיע לפולין?למצוא את מי שרכש את כל הרכבת ולרכוש ממנו במחיר שידרוש...
-
כנראה זאת קבוצה אמריקאית לא?
-
כנראה זאת קבוצה אמריקאית לא?
אולי @אסק-שמיים קיבל גם
-
אני מקווה,
חשבתי שהאוקראינים נלחמים בספספרות... -
ברכבת מויניצא לצ׳ופ במוצאי החג ב23:47
לא נפתחו מקומות בחדרים כנראה מישהו קנה את הכל, אם יש למישהו פרטים מי מוכר מקומות אשמח לשמועקניתי בנתיים מקומות במחלקה שניה שאין שם חדרים ויש 4 מיטות ועוד 2 ממול
מישהו התנסה בזה? עד כמה זה גרוע?@מירו
זה מחלקה שלישית ה' ירחם