❓ שאלות והתייעצויות | רכבות 🚂
-
האם יש סוכן משלנו שמתעסק ברכישת כרטיסי רכבת עבור מי שלא מעוניין להסתבך עם הרכישה?
בתשלום כמובן@יוסל-ה כתב ב
שאלות והתייעצויות | רכבות
:
האם יש סוכן משלנו שמתעסק ברכישת כרטיסי רכבת עבור מי שלא מעוניין להסתבך עם הרכישה?
בתשלום כמובןאם זה מהונגריה, כנראה אוכל לעזור בס"ד.
שלח לי מייל: A148156A@GMAIL.COM -
@יוסל-ה כתב ב
:
שלח לי מייל: A148156A@GMAIL.COM@נחמן-יוסף-אדלר כתב ב
:
@יוסל-ה כתב ב
:
שלח לי מייל: A148156A@GMAIL.COMמאוקראינה להונגריה אתה גם יכול לעזור?
-
יש רכבת שמגיעה מבודפשט לצ'ופ בשעה 13:58 האם יש לי סיכוי להספיק את הרכבת האוקראינית שיוצאת מצ'ופ לויניצה ב 14:37?
-
יש רכבת שמגיעה מבודפשט לצ'ופ בשעה 13:58 האם יש לי סיכוי להספיק את הרכבת האוקראינית שיוצאת מצ'ופ לויניצה ב 14:37?
@זו-רק-הדרך כתב ב
:
א. זו שאלה שחוזרת על עצמה כל שנה, והתשובה לזה לא חד משמעית כי לפעמים מספיקים ולפעמים לא...
ב. הלו"ז שציינת מעודכן לאחר השינויים הצפויים בעקבות העבודות?
-
אין רכבת ב 14:37!
הזמן המעודכן הוא 14:24
לכא' אין סיכוי להספיק הרכבת בז'הוני מתעכבת מאוד הרבה פעמים וגם אחרי ההגעה עוד צריך לחכות לדרכונים ולמכס
בכל אופן עדיף לך לקחת את הרכבת של 17:09 (או מאוז'הורוד ב 16:12)
יוצאים 3 שעות אחרי ומגיעים רק שעה אחרי!
כדאי בינתיים לנסוע לאוז'הורוד לציון בעל הקיצוש"ע -
אין רכבת ב 14:37!
הזמן המעודכן הוא 14:24
לכא' אין סיכוי להספיק הרכבת בז'הוני מתעכבת מאוד הרבה פעמים וגם אחרי ההגעה עוד צריך לחכות לדרכונים ולמכס
בכל אופן עדיף לך לקחת את הרכבת של 17:09 (או מאוז'הורוד ב 16:12)
יוצאים 3 שעות אחרי ומגיעים רק שעה אחרי!
כדאי בינתיים לנסוע לאוז'הורוד לציון בעל הקיצוש"ע@אסק-שמיים
שימו לב לא להתבלבל, יש שעה הפרש בין הונגריה לאוקראינה.
אז אם בהונגריה אומרים שהרכבת מגיעה בשתים וחצי, אז היא בעצם מגיעה בשלוש וחצי לשעון אוקראינה -
@אסק-שמיים
אז אם בהונגריה אומרים שהרכבת מגיעה בשתים וחצי, אז היא בעצם מגיעה בשלוש וחצי לשעון אוקראינה@יוסל-ה כתב ב
:
@אסק-שמיים
אז אם בהונגריה אומרים שהרכבת מגיעה בשתים וחצי, אז היא בעצם מגיעה בשלוש וחצי לשעון אוקראינה14:24 זה לשעון אוקראינה
לגבי הבדלי השעות, הדגשנו זאת גם בטבלאות וגם במדריך -
תמיד השעה שכתובה זה השעה המקומית
-
תגובה: מדריך | ברכבת מבודפשט לאומן ועוד
שלום, אני נוחת בבודפשט ב16:35 האם אפשר להספיק רכבת ישירה לצ'ופ שיוצאת ב19:04 מתחנת רכבת קלנפלד במרכז העיר (שעה נסיעה במונית)?
-
שלום, אני נוחת בבודפשט ב16:35 האם אפשר להספיק רכבת ישירה לצ'ופ שיוצאת ב19:04 מתחנת רכבת קלנפלד במרכז העיר (שעה נסיעה במונית)?
-
@elad שני דברים חשובים:
- הרכבת הזו מגיעה עד לקייב, עם אפשרות לקרון שינה, אם בא לך... מחיר לא זול, אבל אולי זה שווה את הנוחות.
- הרכבת הזו יוצאת ב19:40 מתחנת budapest kelti שהיא במרחק נסיעה קצר יותר מהשדה
אם אתה ממש רוצה לחסוך (המוניות יקרות מאד וזה להיכנס לעיר עם פקקים וכו') יש לך שאטל של 20 דקות לתחנת Ferihegy ומשם רכבת בשעה 19:47 לתחנת Szolnok שבה תוכל לעלות לרכבת לצ'ופ בשעה 21:04
בהצלחה
-
@elad שני דברים חשובים:
- הרכבת הזו מגיעה עד לקייב, עם אפשרות לקרון שינה, אם בא לך... מחיר לא זול, אבל אולי זה שווה את הנוחות.
אם אתה ממש רוצה לחסוך (המוניות יקרות מאד וזה להיכנס לעיר עם פקקים וכו') יש לך שאטל של 20 דקות לתחנת Ferihegy ומשם רכבת בשעה 19:47 לתחנת Szolnok שבה תוכל לעלות לרכבת לצ'ופ בשעה 21:04
בהצלחה
@זו-רק-הדרך כתב ב
:
@elad שני דברים חשובים:
אין כמעט סיכוי לקנות כרטיס ישיר לקייב על הרכבת הזו
תחנת קלטי מושבתת!
ראה כאן: https://uman.pw/post/12781
-
@elad כתב ב
:
שלום, מאיזה תחנת רכבת באיזור אומן נוסעים לורשה, מה הזמנים והיכן רוכשים כרטיסים?
לורשא ישירות יש רק מקייב וניתן לרכוש רק אצל הסוכן הפולני (אא"כ יש לך את אפליקצית הרכבת האוקראינית)
עם החלפות, יש מכל התחנות הרלוונטיות שבאיזור אומן