❓ שאלות והתייעצויות | רכבות 🚂
-
@ישראל-מאיר-פ. יש ויש
תוודא מראש
יורו מקבלים זה מטבע רשמי@זו-רק-הדרך
ודולר הם מקבלים? -
@זו-רק-הדרך
ודולר הם מקבלים?@ישראל-מאיר-פ.
צריך לוודא מראש, מן הסתם יש מי שיסכימו השאלה היא שאם זו תהיה המרה למחיר של יורו כמה הם יחשבו לך -
עוד שאלה:
האם מוניות בהונגריה מקבלים יורו? או רק פורינט? ומה המחירים פחות או יותר?
האם יש מוניות שמקבלים אשראי? או שאני חייב להמיר מראש ליורו/פורינט?@ישראל-מאיר-פ.
בשדה תעופה בבודפשט מזמינים מונית רק דרך משרד רשמי (בצד שמאל מהיציאה)
שם אפשר לשלם באשראי,
זה הולך שאומרים לאיפה נוסעים הם מחשבים את המחיר פי ק"מ ומשלמים מראש
דולר הרבה נהגים לא מקבלים
הרבה סיכוי שבהזמנה בהונגריה מחברה יהודית מראש יצא הרבה יותר זול, המוניות המקומיות שם יקרות מאוד! -
@ישראל-מאיר-פ.
שם אפשר לשלם באשראי,
הרבה סיכוי שבהזמנה בהונגריה מחברה יהודית מראש יצא הרבה יותר זול, המוניות המקומיות שם יקרות מאוד!@אסק-שמיים
תודה רבה -
@ישראל-מאיר-פ.
שם אפשר לשלם באשראי,
הרבה סיכוי שבהזמנה בהונגריה מחברה יהודית מראש יצא הרבה יותר זול, המוניות המקומיות שם יקרות מאוד!@אסק-שמיים כתב ב
שאלות והתייעצויות | רכבות
:
מחברה יהודית מראש
אחרי שספידי רייד נסגר איזה חברות יהודיות יש?
-
@אסק-שמיים כתב ב
:
מחברה יהודית מראש
אחרי שספידי רייד נסגר איזה חברות יהודיות יש?
@אור-אורות
פאייכלע אומן אקספרס -
@pini 9:00
-
@pini 9:00
-
@דודי
אכן שמנו לב לכך לפני מספר ימים
נראה באמת שזה מצריך אימות
למרות שלא היתה הודעה רשמית על כך
עםאת כעת כל אחד יכול לאמת את זהותו בקלות וכפי שפרסמנו -
שאלה:
האם זה נכון שאם קניתי ביחד נסיעה בשלוש רכבות באתר ההונגרי, (למשל נסיעה מבודפשט לצ'ופ עם שתי החלפות, בס"ה שלוש רכבות) ואני לא מופיע לרכבת הראשונה (נניח היתה לי דרך אחרת להגיע לרכבת הבאה) - אז אני מפסיד את מקומי בשתי הרכבות הבאות ועליי לקנות מקום מחדש ברכבות הללו?זה לא נשמע הגיוני, אבל ככה מישהו הזהיר אותי. (יש לציין שהאתר ההונגרי מנפיק לי כרטיס אחד עם ברקוד אחד לשלושת הרכבות, ולא שלושה כרטיסים נפרדים).
במקרה שלי - קניתי כרטיס מבודפשט לצ'ופ שכולל החלפת רכבת בנירג'האזה ובזהוני. במידה ואני מגיע לנירג'האזה בדרך אחרת, האם עדיין נשמרים לי המקומות ברכבות מנירג'האזה לזהוני, ומזהוני לצ'ופ?
תודה מראש לעונים
-
שאלה:
האם זה נכון שאם קניתי ביחד נסיעה בשלוש רכבות באתר ההונגרי, (למשל נסיעה מבודפשט לצ'ופ עם שתי החלפות, בס"ה שלוש רכבות) ואני לא מופיע לרכבת הראשונה (נניח היתה לי דרך אחרת להגיע לרכבת הבאה) - אז אני מפסיד את מקומי בשתי הרכבות הבאות ועליי לקנות מקום מחדש ברכבות הללו?זה לא נשמע הגיוני, אבל ככה מישהו הזהיר אותי. (יש לציין שהאתר ההונגרי מנפיק לי כרטיס אחד עם ברקוד אחד לשלושת הרכבות, ולא שלושה כרטיסים נפרדים).
במקרה שלי - קניתי כרטיס מבודפשט לצ'ופ שכולל החלפת רכבת בנירג'האזה ובזהוני. במידה ואני מגיע לנירג'האזה בדרך אחרת, האם עדיין נשמרים לי המקומות ברכבות מנירג'האזה לזהוני, ומזהוני לצ'ופ?
תודה מראש לעונים
@ישראל-מאיר-פ. כתב ב
:
האם עדיין נשמרים לי המקומות ברכבות מנירג'האזה לזהוני, ומזהוני לצ'ופ?
בוודאי
לא יודע מי אמר לך אחרת -
@יוסל-ה
יש עדיין שפע של כרטיסים על הקו הזה (עכשיו עזרתי ליהודי לקנות לחמישי בוקר)
אפשר לקנות ולבטל את הכרטיסים הקודמים