❓ שאלות והתייעצויות | רכבות 🚂
-
מר 'אסק שמים' הנכבד
בבקשה תיתן יותר מידע על הרכבות כאן בצורה כתובה
כי במערכת הטלפונית האוטומטית שמתורגמת ברשלנות רובוטית מכתיבה לשמיעה הרבה שאלות נותרו פתוחות והשלוחות הפנימיות שם לא מעודכנות עדיין
אז ברור למה אתה לא נותן מענה אנושי לתחום הרכבות אבל לכה"פ תציף כאן בכתב את כל המידע המלא
האם כעת יש לך מקומות על הסדיר הרגיל של הגויים? אם כן של איזה ימים ושעות ולאן בדיוק ומחיר?
איפה זה המוקדים שמשלמים במזומן?
ככה תחסוך מראש מאות שאלות חוזרות ונשנות -
שלום ר' אסק,
האם הרכבות ישיבה זה פירסט קלאס? -
@אור-אורות
תודה רבה גם אני קניתי בזכותךכתב ב
שאלות והתייעצויות | רכבות
:
@אור-אורות
תודה רבה גם אני קניתי בזכותךעכשיו קניתי לעוד קבוצה של 9 אנשים בזכותך,
תודה רבה @אור-אורות -
שלום ר' אסק,
האם הרכבות ישיבה זה פירסט קלאס?@יוסף-אומנר
מחלקה רגילה -
קחו בחשבון שהמחירים שהוא ציין בטבלה כוללים נסיעת פנים באוטובוס מתחנת הרכבת עד אומן שזה בפני עצמו שווה ערך למינימום 30$ שהיה אמור לעלות בממוצע אם צריכים להסתדר לבד מתחנת הירידה של הרכבת עד אומן,
ועדיין אחרי כל זה הוא גם צריך להרוויח קצת על כל העמל הטירחה והאופרציה המורחבת שנדרש לשם כך -
לסיכום בשורה התחתונה מחירים סבירים והוגנים למי שיודע שלא יצליח לקנות בכוחות עצמו. -
כעת אני שם לב שיש אפשרות ביטול לכרטיס רכבת שנקנתה דרך האתר בצורה מאד נוחה בממשק של האתר עצמו,
ברגע שנכנסים לפרופיל ומציגים את הכרטיסים שקנית, יש שם אפשרות בלחיצת כפתור לבטל את הכרטיס ולבקש החזר כספי וזה כותב לך בדיוק כמה מתוך מה ששילמת יחזור לך לכרטיס אשראי ממנו שולם הכרטיס תוך 30 ימי עבודה -האם מישהו התנסה על ביטול דרך הממשק הנהדר הזה? האם אחרי לחיצת הכפתור הבודד בממשק זה מתבצע אוטומטית ולא צריך למלאות טפסים למיניהם? האם אחרי שאני מבטל זה משתחרר מיד למכירה חוזרת באתר לכל דיכפין?
אם כן זה פתרון לתפיסת כרטיסים על שמות מקוריים בעתיד וד"ל,,
נחמן העמקן / אסק שמים - החכימונו נא! -
כעת אני שם לב שיש אפשרות ביטול לכרטיס רכבת שנקנתה דרך האתר בצורה מאד נוחה בממשק של האתר עצמו,
ברגע שנכנסים לפרופיל ומציגים את הכרטיסים שקנית, יש שם אפשרות בלחיצת כפתור לבטל את הכרטיס ולבקש החזר כספי וזה כותב לך בדיוק כמה מתוך מה ששילמת יחזור לך לכרטיס אשראי ממנו שולם הכרטיס תוך 30 ימי עבודה -האם מישהו התנסה על ביטול דרך הממשק הנהדר הזה? האם אחרי לחיצת הכפתור הבודד בממשק זה מתבצע אוטומטית ולא צריך למלאות טפסים למיניהם? האם אחרי שאני מבטל זה משתחרר מיד למכירה חוזרת באתר לכל דיכפין?
נחמן העמקן / אסק שמים - החכימונו נא!תראה באשכול כאן https://uman.pw/topic/671/ביטול-והחזרת-כרטיסי-רכבת/6
-
נחמן העמקן / אסק שמים - החכימונו נא! -
בעבר החברה התייחסה לנושא וכתבה שהם משחררים את זה אחר כך באופן ידני
-
תראה באשכול כאן https://uman.pw/topic/671/ביטול-והחזרת-כרטיסי-רכבת/6
@נחמן-העמקן כתב ב
:
תראה באשכול כאן https://uman.pw/topic/671/ביטול-והחזרת-כרטיסי-רכבת/6
ראיתי את האשכול אבל הוא ישן מאד ולא הייתי בטוח שהוא רלוונטי בחלוף הזמן גם עתה,
למשל כתוב שם שאי אפשר לבקש החזר עבור רכבות ישיבה מפשמישל ובנוסף שלרכבת מפולין אפשר לבטל רק דרך התחנה אך בפועל יש כעת אופציה באתר ולכן שאלתי מה המדיניות החדשה?!כמו כן עדיין אני שואל האם אחרי לחיצה בודדת על אישור הביטול בממשק הנ"ל זה מתבצע או שיש שם דרך ארוכה להמשיך להקיש כל מיני טפסים כלשהם?
-
כיום כשיש למי שעשה אימות את השירות קניה אוטומטי הטריק לא רלוונטי בקווים מבוקשים כי זה בכלל לא יוצא למכירה באתר
@admin כתב ב
:
כיום כשיש למי שעשה אימות את השירות קניה אוטומטי הטריק לא רלוונטי בקווים מבוקשים כי זה בכלל לא יוצא למכירה באתר
נשמח אם לתועלת הציבור תרחיב על השירות של קניה אוטומטית, האם כוונתך שאפר לקנות ברשימת המתנה על מקומות שכבר תפוסים במידה וישתחרר מקום ואז זה נרכש מיד אוטומטית ?
-
@admin כתב ב
:
נשמח אם לתועלת הציבור תרחיב על השירות של קניה אוטומטית, האם כוונתך שאפר לקנות ברשימת המתנה על מקומות שכבר תפוסים במידה וישתחרר מקום ואז זה נרכש מיד אוטומטית ?
-
נחמן העמקן / אסק שמים - החכימונו נא!@אחד-מאנש כתב ב
:
האם מישהו התנסה על ביטול דרך הממשק הנהדר הזה? האם אחרי לחיצת הכפתור הבודד בממשק זה מתבצע אוטומטית ולא צריך למלאות טפסים למיניהם? האם אחרי שאני מבטל זה משתחרר מיד למכירה חוזרת באתר לכל דיכפין?
- ברכבות מבוקשות זה כן מצריך טפסים, או חשבון מאומת שאז הסיכון שיחסמו את בעל החשבון אם יגלו שעשה שטיקים.
- כמו שכתבו בעקבות שימוש בטריק הזה זה לא משתחרר מיד.
- כמו שכתבו כיום יש בוט מטעם החברה למאומתים המשתמשים באפליקציה (ולכאורה בעתיד הקרוב גם במחשב) שבמקרה ואין כרטיסים שהם מעוניינים בו הם יכולים להירשם / לרכוש מקום בתור וברגע שיתפנה משהו שעומד בקריטוריונים המבוקשים, זה נרכש להם אוטומטי.