❓ שאלות והתייעצויות | טיסות 🛬
-
@דודי כתב במעברי גבול מולדובה:
בוקר טוב
אשמח לקבל מידע מפורט על הגבולות של מולדובה.
מה פתוח למעבר רגלי, מה שעות הפתיחה של הגבולות,תודה
הגבולות בפועל פתוחים 24/7 למרות שעל פי ההודעות הרשמיות חלקם אינם פתוחים בכל שעות היממה.
הגבולות הרלוונטים יותר הם גבול מוגילוב פודולסק שנמצא בצפון מולדובה, וגבול פלנקה שנמצא בדרום מולדובה קרוב לאודסה (ישנם עוד גבולות פחות רלוונטים).
בשתי הגבולות הנ"ל ניתן לעבור ברכב או ברגל.
בגדול מוגילוב היא דרך קצרה יותר, רק שהדרך לשם ומשם יותר קשה.
ולכן רבים נוסעים מפלנקה למרות שזה דרך ארוכה יותר, מה גם שזה גבול גדול הרבה יותר.@נחמן-העמקן אני שואל אותך כי ראיתי שאתה עונה כאן על הרבה שאלות
לגבי סגירת טיסה לאומן פלוס אופציה לביטול כי יכול להיות שיעשו לי עוד פעם צו עיכוב יציאה מהארץ( היה לי בערך 3 חודש עיכוב יציאה ופתאום ירד) איפה אתה ממליץ לי הכי הרבה לקנות כרטיס -
@נחמן-העמקן אני שואל אותך כי ראיתי שאתה עונה כאן על הרבה שאלות
לגבי סגירת טיסה לאומן פלוס אופציה לביטול כי יכול להיות שיעשו לי עוד פעם צו עיכוב יציאה מהארץ( היה לי בערך 3 חודש עיכוב יציאה ופתאום ירד) איפה אתה ממליץ לי הכי הרבה לקנות כרטיס@nehoray כתב ב
שאלות והתייעצויות | טיסות
:
איפה אתה ממליץ לי הכי הרבה לקנות כרטיספחות משנה איפה אתה קונה
אתה פשוט צריך לרכוש ביטוח ביטול טיסה -
האם יש כאן מישהו שמעוניין להצטרף לנסיעה ברכבת שיוצת מפריהג'י (- תחנת רכבת הסמוכה לנמל התעופה בודפשט) ביום רביעי (17 בספט' למניינם) בשעה 22:59 לקייב?
עלות: כ-85 יורו לאדם. רכבת ישירה. קרון שינה במחלקה שניה. 19 שעות נסיעה (מגיעים לקייב ב-19:11 ביום חמישי למחרת)אנחנו 3 אנשים, ומעוניינים לסגור חדר של 4 ברכבת.
-
שלום וברכה היה לי טיסה ממליאנו לישראל של לופטנזה שהתבטלה בעקבות הקדמה של הקונקשן הם הציעו לי חלופת בחרתי חלופה אך לא שמתי לב ליום האם ניתן לעשות עם זה משהו
-
@אין-יאוש
הלוך או חזור? -
תלוי עם זה חברה שטסה בזמן בדר"כ
יש גם עדיפות גדולה לאל על ששומרים שבת
ב ג' אייר האחרון עשרות נתקעו עם טיסה כזאת של בלו בירד שהתאחרה בשעות בודדות ברגע האחרון