❓ שאלות והתייעצויות | טיסות 🛬
-
אם החברה דחתה מה הקשר לסוכנות?
לכאורה יש לך זכאות או להסכים לשינוי (אם הטיסה הראשונה לא מתקיימת) או לקבל החזר כספי (שכנראה הוא פחות ממחיר הטיסה כיום).@אור-אורות כתב ב
שאלות והתייעצויות שונות
:
לכאורה יש לך זכאות או להסכים לשינוי (אם הטיסה הראשונה לא מתקיימת) או לקבל החזר כספי (שכנראה הוא פחות ממחיר הטיסה כיום).
0
גם אם הודיעו לי 30 יום לפני הטיסה שמאחרים את הטיסה יש לי זכאות לדרוש החזר מלא
ולסוכנות הקשר, שאת הכרטיסים של השעה שאליה דחו את הטיסה הם מכרו ב150 דולר פחות, ואני מאמין שהפער הוא אצלם ולא בחברת התעופה עצמה -
אם הטיסה הראשונה לא בוטלה והיא קיימת רק שהסוכן מכר שם יותר כרטיסים והעביר חלק לטיסה אחרת, או כל סיבה אחרת, תוכל ככל הנראה לדרוש ממנו את ההפרש.
אבל אם הטיסה בוטלה אין כל קשר לסוכן או בכמה הוא מכר אותה, כי הטיסה לא עומדת להמריא... ולכן חברת התעופה משבצת אותך בטיסה חדשה, ללא שום קשר אם היא זולה יותר או יקרה יותר.
לא יודע מה היה במקרה שלך, אבל ע"פ רוב חברת התעופה מאפשרת לך לסרב להחלפה ולקבל החזר כספי (לא תמיד!!!), רק שככל הנראה ההחזר הכספי שתקבל לא יוכל לכסות היום טיסת חזור לפני שבת. -
@אור-אורות כתב ב
שאלות והתייעצויות שונות
:
לכאורה יש לך זכאות או להסכים לשינוי (אם הטיסה הראשונה לא מתקיימת) או לקבל החזר כספי (שכנראה הוא פחות ממחיר הטיסה כיום).
0
גם אם הודיעו לי 30 יום לפני הטיסה שמאחרים את הטיסה יש לי זכאות לדרוש החזר מלא
ולסוכנות הקשר, שאת הכרטיסים של השעה שאליה דחו את הטיסה הם מכרו ב150 דולר פחות, ואני מאמין שהפער הוא אצלם ולא בחברת התעופה עצמה -
רציתי לשאול את בעלי הניסיון
אני הזמנתי טיסה בהיי סקי מקישינב לא"י ב11 בבוקר של צום גדליה, תכלס החברה דחתה את הטיסה ל20:00 , הפער בין הכרטיסים של 11 בבוקר ל20:00 היה של 150 דולר האם הסוכנות אמורה להחזיר לי את הפער/הוגן שיחזירו לי את הפער,
והאם יש לכם ניסיון במקרים מסוג זה@משה-ויס האם הטיסה של 1100 בוטלה? צריך לבדוק מי בדיוק העביר אותך..כי אתה כותב שהתנהלת מול סוכנות נסיעות ולא מול חברת התעופה..ואז יתכן שהמשרד שמחזיק במקומות על 2 הטיסות פשוט הזיז אותך לטיסה השניה לפי צורך שלו..אם קיבלת כרטיס טיסה אמיתי של היי סקיי תוכל לבדוק את זה מולם.בכל אופן כפי שכבר כתבו כאן אם הטיסה של 1100 מבוטלת - החברה נותנת אפשרות של החזר מלא או חלופה , כמאשרים את החלופה - משמע שאין ולא יהיו לך יותר תביעות בגין השינוי לא כעת ולא בעתיד ובכלל זה הפרש מחיר וכו..ולכם אם עדיין זמין לך מחיר יותר זול לרכישה חדשה על הערב - פשוט בקש החזר מלא על הבוקר ורכוש מחדש את הערב..(מן הסתם שהמחיר שם כבר יותר גבוה..ואז אין ברירה אלא להשאר עם מה שיש)
-
@דודי כתב במעברי גבול מולדובה:
בוקר טוב
אשמח לקבל מידע מפורט על הגבולות של מולדובה.
מה פתוח למעבר רגלי, מה שעות הפתיחה של הגבולות,תודה
הגבולות בפועל פתוחים 24/7 למרות שעל פי ההודעות הרשמיות חלקם אינם פתוחים בכל שעות היממה.
הגבולות הרלוונטים יותר הם גבול מוגילוב פודולסק שנמצא בצפון מולדובה, וגבול פלנקה שנמצא בדרום מולדובה קרוב לאודסה (ישנם עוד גבולות פחות רלוונטים).
בשתי הגבולות הנ"ל ניתן לעבור ברכב או ברגל.
בגדול מוגילוב היא דרך קצרה יותר, רק שהדרך לשם ומשם יותר קשה.
ולכן רבים נוסעים מפלנקה למרות שזה דרך ארוכה יותר, מה גם שזה גבול גדול הרבה יותר.@נחמן-העמקן אני שואל אותך כי ראיתי שאתה עונה כאן על הרבה שאלות
לגבי סגירת טיסה לאומן פלוס אופציה לביטול כי יכול להיות שיעשו לי עוד פעם צו עיכוב יציאה מהארץ( היה לי בערך 3 חודש עיכוב יציאה ופתאום ירד) איפה אתה ממליץ לי הכי הרבה לקנות כרטיס -
@נחמן-העמקן אני שואל אותך כי ראיתי שאתה עונה כאן על הרבה שאלות
לגבי סגירת טיסה לאומן פלוס אופציה לביטול כי יכול להיות שיעשו לי עוד פעם צו עיכוב יציאה מהארץ( היה לי בערך 3 חודש עיכוב יציאה ופתאום ירד) איפה אתה ממליץ לי הכי הרבה לקנות כרטיס@nehoray כתב ב
שאלות והתייעצויות | טיסות
:
איפה אתה ממליץ לי הכי הרבה לקנות כרטיספחות משנה איפה אתה קונה
אתה פשוט צריך לרכוש ביטוח ביטול טיסה -
האם יש כאן מישהו שמעוניין להצטרף לנסיעה ברכבת שיוצת מפריהג'י (- תחנת רכבת הסמוכה לנמל התעופה בודפשט) ביום רביעי (17 בספט' למניינם) בשעה 22:59 לקייב?
עלות: כ-85 יורו לאדם. רכבת ישירה. קרון שינה במחלקה שניה. 19 שעות נסיעה (מגיעים לקייב ב-19:11 ביום חמישי למחרת)אנחנו 3 אנשים, ומעוניינים לסגור חדר של 4 ברכבת.