כל מה שקשור לנסיעות פנים לאומן
מוינה לאומן שני בלילה / שלישי לפנות בוקר 12/9
-
יש לי בשבילך קבוצה של 4 שמחפשים להסתדר, תפנה אליי בפרטי
-
-
מי שנוסע באל על לוינה בים שני
יש אוטובוס ציבורי שיוצא ב22.25 לכין פשמישל - מגיע לפשימשל בשעה 10 flixbus
עליו כבר קנו 17 יהודים מקומות עולה בסה"כ 30יורו (הם יושבים בחלק האחורי)
מפשמישל יש להם רכבת בצהרים ב 13.45 (מי שרוצה כרטיסים לרכבת האוקראינית ולשנות את השם (האחריות עליו) תמורת עלות הכרטיס יכול לפנות אלי בפרטי) -
בחזור הקבוצה הזו (19 איש ) יוצאת מקייב ב 13.00 צהרים צום גדליה ברכבת שינה שנפתחת מחר (יהיו מניינים על הרכבת)
הרכבת מגיעה לצ'ופ ב 1 בלילה וב3.28 בלילה יוצאת רכבת ישירה לוינה שם הם יושבים במחלקה שניה (30יורו) ומגיעים לוינה שדה התעופה ב 12 בצהרים (אחרי החלפה קצרה בתחנת הרכבת הגדולה בוינה) -
המעלה היא שעוברים את הגבול האוקראיני בתחנת הרכבת בצ'ופ ושם אין עיכובים מי יודע מה (ללא התחייבות)
-
סליחה סליחה
הקבוצה נוסעת ביום שלישי 12/09 ומגיעה לפשמישל ביום רביעי בבוקר -
@נחמן-חן כתב במוינה לאומן שני בלילה / שלישי לפנות בוקר 12/9:
בכללי! לשים לב השעה בווינה מאוחר שעה מכאן לנוחתים ב 22.55 יהיה אז לשעון שלנו 23.55
נכון
כך גם בפולין / הונגריה -
@נחמן-חן אני מעוניין להצטרף לקבוצה ביום שני בלילה אנחנו 3אנשים אם זה עדיין רלונטי תגיב לי
-
אתה נוסע בוויז או אלעל ?
-
בוויז אנחנו נוחתים בשעה 23:00 אם אני לא טועה
-
סליחה, הקבוצה שלי ביום שלישי אולי אתה מתכוון לקבוצה אחרת
-
אני התכונתי לקבוצה של נחמן חן
אבל אם אני לא ימצא קבוצה יכול ליהות שאני פשוט יישן בקהילה היהודית בוינה לילה ויצטרף לקבוצה שלך! -
אני לא אירגנתי קבוצה בינתיים, יש בעיקרון 2 קבוצות קיימות 1 של רק רבינו שהם בטיסה שלנו בוויז אייר 2 של זו רק הדרך של טיסת אלעל, מה שחשוב שהם ממשיכים עם הרכבת של פשמשיל וצריך לוודא שיש עדיין מקומות על הרכבות, מה שאני ביררתי אין כבר מקומות ביום רביעי, לי נראה בינתיים שאסע עם פויעכלע או משהו כזה (150 $) אם יתארגן משהו אחר רלוונטי אשמח להצטרף
-
@נחמן-חן כתב במוינה לאומן שני בלילה / שלישי לפנות בוקר 12/9:
אני לא אירגנתי קבוצה בינתיים, יש בעיקרון 2 קבוצות קיימות 1 של רק רבינו שהם בטיסה שלנו בוויז אייר 2 של זו רק הדרך של טיסת אלעל, מה שחשוב שהם ממשיכים עם הרכבת של פשמשיל וצריך לוודא שיש עדיין מקומות על הרכבות, מה שאני ביררתי אין כבר מקומות ביום רביעי, לי נראה בינתיים שאסע עם פויעכלע או משהו כזה (150 $) אם יתארגן משהו אחר רלוונטי אשמח להצטרף
אין כרטיסים פנויים מפשמישל ביום רביעי
(יש רכבות צ'רטר מחלם)