כל מה שקשור לנסיעות פנים לאומן
התארגנות לנסיעה ביום רביעי - סופיה.
-
מי שמעוניין להתארגן יחד לנסיעה ביום רביעי בבוקר שיגיב פה.
-
אני מעוניין
-
2 מקומות
איך נוסעים? -
מעולה
מה המחירים בערך? -
וכמה שעות נסיעה?
ואשמח לעדכון לפני הסגירה לראות מה קורה -
שימו לב לטסים ביום רביעי לפנות בוקר יש טיסה ליאסי ב45 דולר אולי כדי לטוס ליאסי ומשם לארגן הסעה לא?....
יצא יותר זול... -
באעופה טורס מארגנים נסיעות מכמה ערים בבולגריה לאומן בכמה ימים
(שלישי רביעי, סופיה/וארנה/בורגאס)
073-2367722
בין השעות 11:00-20:00 -
צודק לא שמתי לב מה שיש להם זה נחיתה ביום שלישי בבוקר בסופיה שעל זה יש להם נסיעות פנים אבל זה לא מתאים לכם,
ביום רביעי גם יש להם אבל זה ממש בערב אז זה גם לא מתאים לכם שתחכו עד אז
אבל יש את התחבורה הציבורית שיוצא אוטובוס בשעה 05:30 מהתחנה המרכזית בסופיה שאת זה אני יודע שכבר כמה קנו מהם כרטיסי נסיעה כך שלא תהיו לבד
שנה שעברה הוא ארגן על כל אוטובוס מסופיה/וארנה לאומן בין 20-50 נוסעים רק השנה בגלל שיש לו אוטובוסים לבד אז הוא פחות פעיל בעניין אבל זה עדיין אפשרי לקנות דרכו או באופן עצמאי -
שלום וברכה ויישר כוח למגיבים היקרים.
מישהו יודע איזה אוטובוס יוצא ב 5:30 בבוקר מסופיה לכיוון אומן, היכן הוא עוצר, ומה המחיר בערך? יהיה בכך תועלת גדולה! -
יוצא מסופיה מתחנה המרכזית, מגיע לתחנה המרכזית ב-וארנה ושם יש המתנה של שעתיים בערך לאחמ"כ בשעה 15:00 בצהריים יוצא האוטובוס מהתחנה מרכזית בוארנה עד לאומן, הגעה לתחנה מרכזית באומן יום למחרת בשעה 10:00 בבוקר
-
מדובר אם כן על מסלול כהלכה.... ידוע לי שבשעות הבוקר יש אוטובוס לאודסה ב 58$ בערך (ישיר מסופיה) ומאודסה אפשר או לקחת מונית, או אוטובוס ב 6-7$, נראה שזה עדיף, או שמניסיון עדיף את וארנה?