נסיעה מאומן לוורשה מיד במוצאי חג
-
כל מי שצריך לצאת מיד צאת חג - השתחררו כרגע 200 מקומות זמינים במחלקה שניה של רכבת ישיבה מהירה שיוצאת בשעה 22:12 בלילה צאת חג מויניצא ומגיעה לפשמישל בפולין בשעה 04:00 לפנות בוקר -
זונדל תתפוס לך מקום ברכבת הזו כי זה נראה לי הכי מהר שתגיע לפולין אבל עדיין לא בטוח שתספיק להגיע לורשה בזמן -
כל מי שצריך לצאת מיד צאת חג - השתחררו כרגע 200 מקומות זמינים במחלקה שניה של רכבת ישיבה מהירה שיוצאת בשעה 22:12 בלילה צאת חג מויניצא ומגיעה לפשמישל בפולין בשעה 04:00 לפנות בוקר -
זונדל תתפוס לך מקום ברכבת הזו כי זה נראה לי הכי מהר שתגיע לפולין אבל עדיין לא בטוח שתספיק להגיע לורשה בזמן -
כנראה שאתה הנוסע היחיד שהתפתה לטיסה הזו
בכל מקרה ברכבת שהצעתי לך אתה תגיע חד משמעית הכי מהר שאפשר
נשאר לך רק לארגן נהג טייס שיקח אותך מפשמישל בשעה 4 עד לורשה
אם תדע להיות דרוך ברכבת לקראת הירידה ולהגיע בחכמה חצי שעה לפני הירידה לקרון הראשון עם המזוודה ולרדת בין הראשונים אז תוך 5 דקות אתה כבר יכול להיות בחוץ, אם תישאר בקרון המקורי שלך זה ישרוף לך בהחלט גם עוד שעה -
כנראה שאתה הנוסע היחיד שהתפתה לטיסה הזו
בכל מקרה ברכבת שהצעתי לך אתה תגיע חד משמעית הכי מהר שאפשר
נשאר לך רק לארגן נהג טייס שיקח אותך מפשמישל בשעה 4 עד לורשה
אם תדע להיות דרוך ברכבת לקראת הירידה ולהגיע בחכמה חצי שעה לפני הירידה לקרון הראשון עם המזוודה ולרדת בין הראשונים אז תוך 5 דקות אתה כבר יכול להיות בחוץ, אם תישאר בקרון המקורי שלך זה ישרוף לך בהחלט גם עוד שעה -
אבל עם הרכבת הוא כבר יכול להיות אחרי הגבול הפולני בשעה 4 (אם יזדרז בחכמה לרדת מהראשונים),
אני לא מומחה מידי לאומדן מרחקים אלא כותב מה שידוע לי, אם יש לך תובנה אחרת אתה מוזמן ואף מומלץ שתחלוק עלי ותחכימני בהתאם -
@אחד-מאנש
הגבול הרגלי במדיקה ברוב הזמן ריק
יש שעה הפרש בין אוקראינה לפולין שהוא מרוויח
למי מפות גוגל זה נסיעה של 8 שעות מאומןככה שמגיע ב4 שעון אוקראינה לגבול ואם אין עומס הוא אחרי הגבול לפני 4 שעות פולין
ואז עוד 4 שעות לוורשה ומגיע לשדה תעופה לפני 8